2726

شکر و آرد برنج و وانیل رو باهم مخلوط میکنیم، شیر رو اضافه میکنیم و میزاریم رو حرارت مدام هم میزنیم تا از بغل جوش بزنه و غلیظ بشه...

بعد تو ظرف سرو میریزید و با دارچین و گردو تزئین می‌کنیم ونوش جان میکنید.

میتونید به جای وانیل گلاب بریزید.

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

به هیچ وجه وانیل و دارچین گردو تو غذای بچه 5 ماهه نریزید من نمیدونم اینا رو از کجاشون در میارن به جای شکر هم یه تیکه کوچولو نبات بندازین از روز اول از یک قاشق شروع کن نبین میخوره هی بهش بدی بزار معده اش عادت کنه درد نگیره بعد کم کم زیادش کن

2728
شکر و آرد برنج و وانیل رو باهم مخلوط میکنیم، شیر رو اضافه میکنیم و میزاریم رو حرارت مدام هم میزنیم ت ...

وانيل و گردوووووو؟؟؟؟؟؟؟

واقعا بچه دارين يا دارين شوخي ميكنين؟!

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️
شکر و آرد برنج و وانیل رو باهم مخلوط میکنیم، شیر رو اضافه میکنیم و میزاریم رو حرارت مدام هم میزنیم ت ...

بچه پنج ماهه دارچین و گردو و شکر و وانیل و گلاب؟؟؟؟😂

تزیینم بکنه؟😂


🧚‍♀️
شکر و آرد برنج و وانیل رو باهم مخلوط میکنیم، شیر رو اضافه میکنیم و میزاریم رو حرارت مدام هم میزنیم ت ...

واسه بچه 5 ماهه وانیل و دارچین و ...؟


اول یک قاشق آرد برنج و یک لیوان آب رو میداریم روی حرارت و مرتب هم میزنیم تا یکدست بشه و جوش بیاد

بعد حرارت رو کم میکنیم تا آروم آروم آردش از خامی دربیاد (اگه نیم ساعت بمونه بهتره )

هم بزنید که ته نگیره و یکدست بشه


اگه به شیر گاو حساسیت نداره همون اول نصف آب نصف شیرجوشیده بریزید


اگه حساسیت داره بعد اینکه از رو شعله برداشتید و غلیظ شد شیر خشک اصافه کنید


حریره بادوم بلدید؟میشه بگید

4 دانه باددم بریز توی آب در حال جوش (یک دقیقه ) بمونه

بعد آبکش کن و روش آب سرد بریز که راحت پوست بشه

بعد بکوب یا آسیاب کن

با یک قاشق آرد برنج و یک لیوان آب و شیر بزار نیم ساعت یا بیشتر بجوشه بعدش صافش کن تا بادوم درشت توش نباشه


حریره بادوم بلدید؟میشه بگید

بادوم بخر بنداز تو اب جوش فرداش پوستشو بکن اسیاب کن از پودر بادوم اماده اصلا استفاده نکن ارد برنج رو بریز تو اب جوشیده بزار با حرارت ملایم بجوشه یه قاشق ازون پودر بادوم رو بریز توش هم بزن اروم اروم غلیظ شه اگر بچه ات بد غذاست یه نبات کوچولو هم توش بنداز شیرین میشه به نظر من بهش نه شیر خشک اضافه کن نه شیر خودتو

برا بچه پنج ماهه اول به شرطیکه حساسیت به پرتیین گاوی نداشته باشه نه نصفه قاشق مرباخوری آرد برنج و در حد کاملا رقیق شدن شیر جوشونده بذار رو گاز  چند دقیقه که هم زدی خنک کن با روزی یه قاشق مرباخوری شروع کن بعد که مطمعن شدی مشکلی نداره یکم غلظتشو بیشتر کن تا به حد فرنی هادی برسه غلظتش اما شکر و دارچین و گردو گلاب و وانیل بهیچ وجه استفاده نکن به هیچ عنوان 

🧚‍♀️

آب و آرد برنج و کمی نبات روی گاز اونقدر هم میزنی تا پخته شه و خامی اش بره ی کم سفت برمیداری آخر سر با شیر خودت یا شیرخشک رقیق تر میکنی

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم
به منم حریره بادوم یاد بدید لطفااااا


یه قاشق نشاسته رو بریز تو دو لیوان اب سرد تا کامل حل بشه بعد بادوم سفید شده اسیاب شده رو بریز توش و بذار رو گاز .زیرش کم و مرتب بهم بزن تا بپزه و مزه خامی نده  یه کم هم اخر سر هم شکر بزن خیلی کم

 « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز