سلامم خانومااا همسرم داخل کارخونه کار میکنه به دلیل کار کم حدود ۲۰۰ تا نیرو هاشو بیرون کردن همسر منم جزوشونه فردا قراره بره تا برگه بیمه بیکاریشو بگیره ایا دعا یا نذری هست که انجام بدم بیکارش نکن بگن بیا یه درصدم امیدوار بشم یه درصده چی بخونم چه نذری کنم که بگن بیا تو اخراج نیستی 😔
اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
ایشالله چجوری کنار اومدین کار گیرش اومد من خیلی خودمو باختم
الان یک ساله که کار خوب گیرش نیومده. اما یه شرکت خوب یه چند روز دیگه استخدام میشه .
عزیزم با این وضعیت گرونی کار هم بکنی نمیتونی از پس مخارج بربیای حالا کارم که نباشه واویلاس . ایشالا که به زودی یه کار پیدا کنه . تو دیوار دنبال کار باش منم این شرکت شوهرمو از تو دیوار پیدا کردم