2777
2789
عنوان

خواهرم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 27 پست
خوب شما محترمانه بگو همسرم ناراحت میشه ازاین همه رفت وآمد....وبگو پسرم دوست ندارم خیلی وابسته بشه و ...

نه کوچیک

تجربه ثابت کرده شمااگر سرت توکار خودت باشه دلیل نمیشه بقیه سرشون توکار شمانباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کجای دنیا جز اینجا آدماش انقدر خودشون عذاب نمیدن

خیلی راحت و راست بگو خواهرجان مراعات کن هر چیزی اندازه داره خودم و شوهرم کلافه شدیم

نهایتش میخواد ناراحت بشه و کات کنه

همون بهتر که ادمهای نادان از ادم دوری کنن

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
الانم زنگ زده داریم میایم میگم شام میزارم ابجیم میگه نه نمیخاد شوهرش میگه بزار من دیر میام دنبالشون ...

چقدر شوهرش پرروهه .اصلا تعارف نزن .بعد هم اگر موندن تخم مرغ بزار جلوشون

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

نه کوچیک

آخه من و خواهرمم همسایه اییم ومن بزرگترم و غالبن هم خواهرام میان خونمون ولی همیشه بهشون گفتم ک تعطیلات نیایین چون همسرم استراحت میکنه و قبل از اومدن همسرم از سرکار هم میرن خونه اشون....و ی وقتایی هم ازخونه هامون وسایل میبریم تو خونه هم ی چی ورست میکنیم میخوریم وخیلی سخت نمیگیریم البته از هفته ای یکی دوبارهم رفت و آمده تجاوز نمیکنه...

آخه من و خواهرمم همسایه اییم ومن بزرگترم و غالبن هم خواهرام میان خونمون ولی همیشه بهشون گفتم ک تعطیل ...

اینجوری خیلی خوبه همه چیزو رعایت میکنید من شوهرم کارش خیلی سنگینه خسته میشه میاد پسر خواهرمم یسره رو سرو کولش میپره اذیتش میکنه 

تجربه ثابت کرده شمااگر سرت توکار خودت باشه دلیل نمیشه بقیه سرشون توکار شمانباشه

عزیزم ، نظری که میگم نظر خودم هستش .... و دلیل بر اینکه درست باشه نیست ....

اما رابطه تو و خواهرت خیلی با ارزش هستش .... خواهرت هستش ..... هزاران نفر آرزو دارن که توی شهری که زندگی میکنن خواهر خودشون هم کنارشون بود .......

و به مسئله دیگه خواهرزاده ات ..... خاله بهترین موجود روی کره زمین باید باشه .... نصف مادر هستش خاله .... اماااااااا مهربان تر از مادر ........

به این اصلا کاری نداشته باش که شوهرت چی میگه و شوهر خواهر چی میگه و خواهر و بچه اش چه رفتاری دارند .... شما درست مدیریت کن .... بقیه تحت تاثیر رفتار شما قرار میگیرن 

اول برای شوهرت ....خستگی و یا ناراحتی ات رو به همسرت انتقال نده حتی با چهره ات .....

سعی کن الان که هوا خوبه پارکها و جای تفریحی بیشتری با خواهر و بچه برید .....پارک دورتر و بزرگتر و .....بگو خسته شدیم از این پارک و جای جدید و بهتر بریم و .....

گاهی میشه ساندویچی،  لقمه ایی درست کنید و همسرتون هم ببرید که از فضای بسته خونه بیرون برید ..... و احساس کلافگی نداشته باشید ......

به همسرت حق به جانب نشون بده که از رفت و آمد با خواهرت خیلی خوشحالی و روحیه میگیری ......اینجوری اون هم کمتر غر میزنه و خیالش راحت تره ......

در مورد خواهرت ... قدرش رو بدون ....... ببین هر رفت و آمدی مشکلاتی هم داره .... با هر کسی که میخواد باشه .... اما خوبیش به اینه که دوست و آشنا نیست ..... خواهرته. ..... عادی نباشه واست .... از وجودش لذت ببر ....

برای پسرت ...مادری باش که حمایتش میکنی و بهش یاد بده با آرامش که با پسرخاله اش دوست باشه نه رقیب 

با شوهر خواهرت ... هم حالت واکنش به حرفاش رو نداشته باش.... چند بار که در مورد پسرت نظر داد ، بدون کج خلقی با آرامش بگو بله پسر ما و شما نداره هر دو واسه ما و شما عزیز هستند ... ممنونم که در مورد پسرم نظرتون رو میگید این یعنی که خیلی دوستش دارید و واستون مهمه ...... اینجوری ....... متوجه شدی؟