2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نبابا چیزی نیس..نترس...مگه بالای سرش میشینن و نگاهش میکنن؟قدیما مامانم میگفت بالا سر بچه نشینید چون به بالا که نگاه میکنه چشماش لوچ میشه . ..پیامبرم یه حدیث داره میگه بعدظهر رابطه جنسی انجام ندید چون بچه که درست میشه حتما انحراف چشم یا اصطلاح لوچ هست

واسه سلامتی بچم لطفا یه صلوات بفرستید ....اللهم عجل لولیک الفرج
الان یا بذارم پایان 4 ماهگی

خوب میشه..نمیخاد ببری..بچه خواهره منم دوماهگی چشماش یه کوچولو انحراف داشت بعد بزرگتر که شد خبری دیگه از انحراف نبود

واسه سلامتی بچم لطفا یه صلوات بفرستید ....اللهم عجل لولیک الفرج

اول اینکه تا یه مدت طبیعیه البته حتما ببرش دکتر بینه طبیعیه یا نه ولی اگه زود بری با چند تا تمرین خوب میشه اگه هم خوب خوب نشه جراحی میکنن خوب میشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

پسر عموی منم انحراف چشمش خییییلی بود.بزرگ که شد با لیرز عمل کردنش الان عالیه

ببین وقتی دراز کشیده بالاسرش نشینین چون دنبال صداتون میگرده و خوب نیست

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

اگر انحرافش لحظه ای هست که تا ماه های بالاتر خوب میشه اما اگر دیدید انحراف چشم چند ساعته و شدید هست ممکنه استرابيسم یعنی نیلی داشته باشه که حتما باید با یه متخصص انحراف چشم کودکان مشورت کنید 

اکثر بچه ها تو ماه های اوایل زندگی چشم شونو چپ میکنند که طبیعیه

اگر انحرافش لحظه ای هست که تا ماه های بالاتر خوب میشه اما اگر دیدید انحراف چشم چند ساعته و شدید هست ...

پایین نگاه میکنه خوبه ولی یکم که سرش رو بالا میاره انحراف پیدا میکنه اونم به داخل از طرفی مدام دوست داره بالا رو نگاه کنه البته سعی میکنم سرگرمش کنم پایین رو نگاه کنه ولی باز 

اگر انحرافش لحظه ای هست که تا ماه های بالاتر خوب میشه اما اگر دیدید انحراف چشم چند ساعته و شدید هست ...

تنبلی

عزیزم اگر در تهران سکونت دارید  تو اینترنت آدرس مطب دکتر امید صالح پور سرچ کن ، ایشون فوق تخصص انحراف چشم کودکان از انگلیس هستن