2777
2789
عنوان

عروس هلندی

| مشاهده متن کامل بحث + 4270 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من خودم یه عروس هلندی دارم از ۲۰ روزگی گرفتمش بهش خودم سرلاک دادم ،

چند تا نکته ی خیلی مهم میخوام بگم 

نیازه که برای نگهداری شون حتما با تغویه و بیماری هاشون اشنا باشی که هم عمر بیشتری کنه هم سالم باشه.

اول اینکه بیشترین غذاش که باید توی قفسش همیشه باشه ارزن و تخم کتان به نسبت ۳ به یک هست، دوم اینکه ابش هر روز باید عوض بشه، حتما توی قفسش یه تیکه سنگ کف دریا باید باشه که هم مواد معدنیشو بهش میرسونه هم نمیذاره نوکش بیش از اندازه رشد کنه و کج بشه، توی ابش حتما از مولتی ویتامین استفاده کنید که همه ی ویتامین ها را برسونه بهش، میوه جات حتما روزانه باید مصرف کنه، معمولا سیب با پوستش خیلی دوست دارن، میوه خشک هم دوست دارن، خیار و هویج و کاهو و سبزی جعفری و گیشنیز هم خ به براشون هم دوست دارن

سیب زمینی اب پز و ذرت پخته هم براشون خوبه، تخمه کدو و افتاب گردان هم به صورت خام مصرفش ۴ تا در روز براشون مفیده 

و خیلی خیلی خوبه که هفته ای دو الی سه بار بهشون تخم مرغ اب پز بدی بخورن، هم خیلی دوست دارن هم مفیده براشون 

و هفته ای یکبار توی ابشون در حد یه یاشق مربا خوری سرکه سیب بریز که عفونت های احتمالیشون رو توی نطفه خفه کنه

کلا چون پرنده های خیلی تمیزی هستن اغلب بیماری هاشون با تمیز نگهداشتن محیط قفسشون جلوگیری میشه به این منظور:

وسایل توی قفسش باید حتما هفته ای دوبار تمیز بشن با اب داغ و مدفوعش نباید بذارید توی قفسش بمونه چون ممکنه از سر کنجکاوی بهش نوک بزنه بخوره و معدش قارچی بشه و مریض شه

اگه بالای ۴ ماه هست هفته ای دوبار براش اب توی ظرف بزارید بیاد حمام کنه

و نکته خیلی مهم اینکه حتما سعی کنید از تخم خرفه و کاهو توی دونه هاش بریزید و درصورت مشاهده کوچک ترین علائم بیماری مثل بی حالی و اسهال و ... خیلی سریع پیش دام پزشک ببرید چون خیلی زود ممکنه دیر شه.

سعی کنید بیشتر اوقات داخل قفس باشه که خوب تغذیه بشه وگرنه بیرون قفس نگهداشتن زیاد باعث سو تغذیه و ضعیف شدن و مرگ زود هنگامشون میشه

من خودم پلاستیک اندازه ی سینی ته قفسش بریدم و هر دو روز یکبار عوض میکنم که تمیز بمونه حتی زیر قفسش موحب رشد بیماری نشه

و اینکه توصیه میکنم از کوچولویی بگیریشون که هم باهات زود اخت میشن هم میتونه کلی چیز یادشون بدی من عروس هلندیم هیچ وقت روی ادم مدفوع نمیکنه، یادش دادم از یه ماهگی