2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلاامروزصبح ازخواب بیدارم شدم به شوهرم گفتم داداشت زنگ میزنه مابراشام دعوت میکنه غذازن داداشتم شفته ...

سلام من نيت كردم، امشب يه خواب برام ميبيني ،فردا بهم بگو كنجد   هستم تمام شب بخير 

عزیزم نمیتونم فقط اطرافیان خودمون که دیدم میتونم حس بزنم بعضی درضمن چشم سومم فعلابودبه بدبختی بستمش ...

منم موافقم وقتی با کسی حرف نزدی یا ندیدی یا اشنا نیستی نمیشه درموردش از حس شیشمت استفاده کنی مگر اینکه جادوگر باشی..خخخ

بخدا نمیدونم یهو چیشد..شاید بخاطر اینکه کمتر بهش اهمیت میدم..اینکارو بکن توام..متاهل شد کلا حواسم پر ...

نمی

شه هرچی بهش فکر نمی کنم بی عایدست دلم خوش بود بچم دنیا بیاد اینقدر سرم گرم میشه که کلا یادم میره اما الان با این همه سر و کله زدن با این وروجک بازم بهتر نشدم

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
منم موافقم وقتی با کسی حرف نزدی یا ندیدی یا اشنا نیستی نمیشه درموردش از حس شیشمت استفاده کنی مگر این ...

یکی بود حدس میزد ندیده

تدبیر کند بنده و تقدیر نداند، تدبیر ب تقدیر خداوند نماند
  شاید همون زنه بود انگار 20 خورده سالش بوداا واقعی حدس میزد کف کردم

ابنو ک من میگم تو نینی سایت نبود

تدبیر کند بنده و تقدیر نداند، تدبیر ب تقدیر خداوند نماند