2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم قرص اسیکلویر بگیر 20 تا خودت هر 12 ساعتیکی بخور دقیق سر ساعت پمادشم بزن جای ناراحتی نیست 

شربت ایمونس از داروخانه حتما بگیر و روزی دو قاشق بخور سطح ایمنیت خیلی اونده پایین که تبخال زدی این شربت یه دوده بخوری عالیه من خوروم رفتم ازمایش خون دادم تبخال تو بدنم غیر فعال شده بود 

اگه شوهرتم داره بده بخوره

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤
خوش امدی دوستم من الان تاولا خوبن دکتر احمقم فقط پماد داده به نظرت قرصشم بخورم الان

اره برو بگیر به دوره بخور همون 20 تایی که گفتم هر 12 ساعت یکی حتما رو ساعت بخور 

اگه شوهرتم داره اونم جدا بخوره

از شربتم غافل مشو

اره برو بگیر به دوره بخور همون 20 تایی که گفتم هر 12 ساعت یکی حتما رو ساعت بخور  اگه شوهرتم دا ...

خیلی ممنون عزیزم شربت عکسشو داری بهم بدی یه دنیا ممنونتم تو دیگه نزدی

👑👑👑
خیلی ممنون عزیزم شربت عکسشو داری بهم بدی یه دنیا ممنونتم تو دیگه نزدی

من اول بهمن زدم تا حالا که نزدم دیگه از فردا خبر ندادم

من امشب خونه مامانم هستم حتما فردا تا عصر عکسش میفرستم

من اول بهمن زدم تا حالا که نزدم دیگه از فردا خبر ندادم من امشب خونه مامانم هستم حتما فردا تا عصر عک ...

مرسی گلم فاصله از سری اول چقد بود اگه غیر فعاله پس دوباره چرا اومده

👑👑👑

من اولین بار بود زدم همون بهمن یعدش روز قبل عید ازمایش دادم غیر فعال بود دکترم گفت این شربت فقط واسه تبخال نیست بلکه واسه زیگیل بیماری های ویروسی و غیر فعالشون میکنه قیمتشم 40 بود

تو حتما قرص بخور که ویروس تبخال سرکوب کنه همزمان شربتم بخور