2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه جراحی مرحله آخره ( شما همین فردا میری دکتر و نشون میدی) یه شیاف انتی همورویید میده ویه قرص و یه قرص شل کننده تا مدفوع بیاد، ۱۰ روز کمتر خوبی 

و میتونی بری داروخانه و پماد ام جی بگیری ولی ( فردا دکتر و خودتو راحت کن ) بهترین کار...... الانم انجیر اگه داری بذار تو آب ۱۲ تا عدد یه لیوان هر شب و صبح بخور( یکم روغن زیتون الان بزن تا اروم بشه تا فردا ( جای سفت نشین ب هیچ وجه، 

بچه ها عذر میخوام بابت سوالم  ولی منم قبلا داشتم طوری که خون میومد چندساله برطرف شده ولی چندم ...

منم این گوشت اضافه رو دارم اون چیه مال من کمی بزرگ شده آخه دوباره یبوستم شروع شده 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
خیلی درد داری؟ فقط پماد رکتول بگیرررر فقط

من یه پمادی گرفتم اسم نداره فقط نوشته آنتی هموروئید 

بعد چه مدتی خوب میشم و دیگه نیازی به استفاده نیست 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
اگه تهرانی برو عطاری توکل تو خیابون سعدی برای من معجزه کرد من از درد دیگه دسشویی نمیتونستم برم یه با ...

عزیزم بارداری زایمان طبیعی داری؟ 

من باردارم فقط انگار کناره هاش پوستش اضافه شده معذرت میخوام اونم بواسیره؟ میترسم بعد زایمان بدتر شه

من یه پمادی گرفتم اسم نداره فقط نوشته آنتی هموروئید  بعد چه مدتی خوب میشم و دیگه نیازی به استف ...

اون خوبه ( ولی پماد رکتول یه چیزه دیگس) ۲ هفته خوب میشی ( ولی رکتول بهتره) در ضمن ب شما هم میگم فقط دکتر ! هرکی یه پماد بگه بزنی بهتره یا دکتر بری؟ یبار هزینه کن

اون خوبه ( ولی پماد رکتول یه چیزه دیگس) ۲ هفته خوب میشی ( ولی رکتول بهتره) در ضمن ب شما هم میگم فقط ...

بحث هزینش نیست نمیتونم واسه این مشکل برم دکتر 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
پماد رکتول هم عالی ( رکتول از ام جی بهتره) ولی در کل یبار هم گفتم فقط برو دکتر فردا( چون درجه یک و د ...

با این پماد هم خوب میشم یا باید رکتول بزنم؟

رکتول خیلیییییی بهتره ، این پماد هم خوب ولی رکتول جواب دهی صد در صد( در ضمن دکتر خانم برو، یاد خودم افتادم گفتم واااااای چرا برررررررم نگاه و .. بعد دیدم از دختر بچه ۱۰ ساله تا خانم خوش تیپ ۲۰ ساله و همینجووووور ب بالا نشستن!!!! سرج کن تو گوگل و دکتر رو پیدا کن ، باید ببینه( در کل با پماد هم خوب میشه) ولی معلوم نیست درجه چنده، دکتر

سلام عزیزم

من خودم فصل سرما که میشه برام پیش میاد خیلی رعایت میکنم جای سرد و سفت اصلا نشین غذاهای ملین بخور

و اینکه همونجور که دوستان گفتن حتما برو دکتر من به حدی رسیده بودم که اصلا نمیتونستم بشینم دیگه باورم نمیشد دو سه رو بعد اینکه رفتم دکتر و دارو مصرف کردم خوب شدم انقد به خودم لعنت فرستادم که اون همه درد رو تحمل میکردم اما نمیرفتم دکتر