2821
2789
عنوان

🎈🎊متولد چه ماهی هستی؟🎂🎈

2370 بازدید | 243 پست

میخوایم خصوصیات متولدین ماه های مختلفو از زبون خودشون بشنویم😎

اینجوری از هر طالع بینی ای هم معتبرتره👊

متولد چه ماهی هستی؟برجسته ترین و بارزترین خصوصیات اخلاقیت چیه؟(چه مثبت چه منفی)

من متولد آبانم🦂 

بشدت لجباز...احساساتی..رمانتیک...مهربون...زودرنج...حسود(به کسی بخاطر شرایطش حسادت نمیکنم.به کسایی حسادت میکنم که شخصی که من دوسش دارم طرف مقابلمو بیشتر ازمن دوس داشته باشه.مثلا وقتی دوست صمیمیم با یکی دیگه صمیمی بشه حسادت میکنم.یاهمسرم کسیو بیشتر دوس داشته باشه😁میدونم اخلاق بدیه ولی بیاید صادق_باشیم# )

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مرداد

خصوصیات اخلاقیت

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻
اردیبهشت گلی از گلهای بهشت

جان جان😁خصوصیات اخلاقیت؟

دی  خشک و لجبازم  یه دنده ام  مغرورم عوضش خیلی مهربووووونم  هم ساده ام هم مو ...

ایول بزن قدش✋

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)