2777
2789

روز مرگم، هرکه شیون کند از دور و برم دور کنید

همه را مست و خراب از می انگور کنید

مزد غـسـال مرا سيــــر شــرابــــــش بدهيد

مست مست از همه جا حال خرابش بدهيد

بر مزارم مــگــذاريــد بـيـــايد واعــــــظ

پـيــر ميخانه بخواند غــزلــي از حــــافـــظ

جاي تلقــيـن به بالاي سرم دف بـــزنيـــد

شاهدي رقص کند جمله شما کـــف بزنيد

روز مرگــم وسط سينه‌ی من چـــاک زنيـد

اندرون دل مــن يک قـلمه تـاک زنـيـــــــد

روي قــبـــرم بنويـسيــد وفــــادار برفـــت

آن جگر سوخته ی خسته از اين دار برفــــت

وحشی_بافقی"#  ‍ 

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واي نيلاي چقد ترسيدم از شعرت 😨😨😨😨

چرا 

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

چشم

امری فرمایشی

خرما با گردو یا خرما بی گردو

چلوجوجه یا زرشک پلو با مرغ

هرسفارش دیگه ای ام داری بگو😁

‏مرگم باد اگر دمی کوتاه آیم از تکرار این پیش‌ پا افتاده‌ترین سخن که : دوستت دارم ...❤️ احمد شاملو
خیلی قشنگ بود😭😭😭

اوهوم 

چرا 

خب اين چيزايي كه تو شعر گفته شده كاراي غير عادي هستن 

مثلا برن سر قبر يكي برقصن نرمال نيست 

من از كاراي آنرمال ميترسم 😰😰

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
چشم امری فرمایشی خرما با گردو یا خرما بی گردو چلوجوجه یا زرشک پلو با مرغ هرسفارش دیگه ای ام داری ...

نوشابه فراموش نشه 

ب جای چای هم نسکافه 

😭😭 😭😭

😢

خب اين چيزايي كه تو شعر گفته شده كاراي غير عادي هستن  مثلا برن سر قبر يكي برقصن نرمال نيست&nbs ...

من خودمم آنرمالم دوسی :) 

نوشابه فراموش نشه  ب جای چای هم نسکافه

نه نه نیلای

هوا داره روبه گرمی میره

شربت بهتره

‏مرگم باد اگر دمی کوتاه آیم از تکرار این پیش‌ پا افتاده‌ترین سخن که : دوستت دارم ...❤️ احمد شاملو