2777
2789
عنوان

هیچ وقت شانس نداشتم تو زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 27 پست

منم 7سال پیش دقیقا همین مشکلاتو داشتم مال من موهامم ریخته بود جلوی سرم سراخ گوشمم با داداشم دعوام شد گوشمو کشید گشاد شد هنوزم این مشکلات هس فقط جوش صورتم خیلی کمتر شده موهامم یه ذره بهتر شده ازدواج کردم با عشق جدید دخترمم 6 ماهشه درست میشه نگران نباش . راستی جوشای صورت من با داکسی سیکلین خیلی بهتر شد هرشب یه دونه بعداز شام با اب زیاد بخور.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم 7سال پیش دقیقا همین مشکلاتو داشتم مال من موهامم ریخته بود جلوی سرم سراخ گوشمم با داداشم دعوام شد ...

ممنون گلم از دلگرمیت روحیه گرفتم با حرفاتون 😘

منم دماغمو دوسندارم یکی از دندونام خرابه میخندم معلوم میشه روی رون پای چپم لک‌ داره -لاغرم-موهای جلو ...

دقیقا مامانم همیشه بهم میگه هر کی یه مشکلی داره هیچکی بی عیب نیست 

کسی که رفته لیاقت وفاداری نداشته پس غصه ی بی لیاقتی مردمو نخور  پوستت اگه پامرغیه اصلاحت با ما ...

قبلا این چیزا اصلا واسم مهم نبود ولی از وقتی بهم خیانت کرد اینجوری شدم همش به خودم گیر میدم 

ممنون گلم از دلگرمیت روحیه گرفتم با حرفاتون 😘

اصلا نا امید نشو. من بدتر از تو بودم من حتی خودکشی هم کردم اونم یه روز قبل سال تحویل عید خانوادمو خراب کردم . سال 89بود . هییییی

قبلا این چیزا اصلا واسم مهم نبود ولی از وقتی بهم خیانت کرد اینجوری شدم همش به خودم گیر میدم 

منم اوایلی ک رفته بود اینجوری بودم هی یه ایرادی روی خودم میزاشتم ولی اینقد کتاب خوندم ک دیدم نه من مشکلی نداشتم اون روانش بد بود 

شایدم یه مشکلاتی داشتم ولی درمونش کردم میتونس اگه ناراضیه بهم بگه و من درمونشون کنم مثل الن 

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 
منم اوایلی ک رفته بود اینجوری بودم هی یه ایرادی روی خودم میزاشتم ولی اینقد کتاب خوندم ک دیدم نه من م ...

حالا بعد شش ماه برگشته پشیمون شده ولی من دیگه نمیتونم بهش اعتماد کنم 

حالا بعد شش ماه برگشته پشیمون شده ولی من دیگه نمیتونم بهش اعتماد کنم 

نکن هیچوقت 

به ادمای جدید فرصت بده 

عشق و تجربه کن با ادمای لایق 

کشی کا یکبار رفته یکبار خیانت کرده بلده اینکارو بازم میکنه 

در حق خودت ظلم نکن 

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 
2790
2778
2791
2779