2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 24 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پشیمون نمیشم؟ تنهایی سخت نیست؟ بعدش اروم میشم؟

ببین اینکه بچه نداری کااااااملا دستت برای زندگی بهتر و انتخاب بازه عزیزم

این حس بد خیانت همیشه با وجود این مرد همراهته مثل من ... چشمت بهش بخوره یادش میوفتی داداشتو ببینی یادش میوفتی ... میدونی چی میگم .. اون حس نفرت و کینه نمیذاره راحت و اروم و با عشق زندگی کنی مگه چندبار ۲۵ سالته مگه چندبار جوونی و حق زندگی داری؟

من ۲۴ سالمه یسال ازت کوچیکترم ولی بقران مجید هرروز دارم اب میشم کنار شوهرم شاید بخندم باهاش رابطه باشه حرف باشه ولی همش حس کینه و نفرت تو دلمه حس اینکه میدونم دارم بهترین لحظه های جوونیمو با حس بد میگذرونم ... چون بچه دارم در قبالش مسوولم ... بعدشم از بعد ۷سالگی نمیدونم پیشم باشه یا نه

کار ندارم درامد ندارم بیمه ندارم نمیتونمم دست بچمو بگیرم ببرم خونه مامانم میدونی چی میگم؟

اونا حمایتم میکنن ها ولی خب خودم موذبم رفتم زاییدم یکی رفتم دوتا برگشتم هزینه هاشم حتی برم سرکار ۴۰درصد با مامانمه و شوهرش... من بابامم زنده نیس حمایتم میکنه شوهرشا مرد خوبیه ولی خب من روشو ندارم

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

ببین خاهرانه بهت میگم همه چی واسه زندگیت مهیا هست

برو و تمومش کن نذار ۱۰ سال دیگه حسرت بخوری بگی بهترین روزای جوونیمو هدر دادم پای کسی که اونکارو کرد و با حس بد گذشت زندگیم

مخصوصا کینه داداشت خانوادت و مشکلات رفتو آمدیت ... اینا هرررررگز درست نمیشه

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!