2777
2789
عنوان

هزینه عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 27 پست

عزیزم الان دیگه تو عرئسی ها کرذم ب زور پول غذاشونو کادو بدن، مطمئن باش پدرشوهرتم زیاد سود نکرده تو این وضع گرونی، شما هم میرید دو نفر غذا میخورید پس بید کادو بذید پدرشوهرتون هم که جدا دعوتن جدا کادو میدن

پدر شوهرت رو این حساب ورداشته چون از اول تو عروسیای همه شرکت کرده و پول خرج کرده حالا عروسی پسرش آوردن و جبران کرده..یعنی همچین بیراه هم نیس ولی بهتر بود خودش حداقل پولی که واسه عروسیتون هزینه کردین رو بهتون میداد و باقیش رو ورمیداشت..البته الان معمولا همه هدایا رو میدن به خود عروس داماد .🤔خانواده ها کار ندارن..

ولی شما باید واسه عروسی که دعوتید برید خرج کنید متاسفانه.چون عروسی شما اومدن.نمیدونن ک پدرشوهرت چیکار کرده

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم الان دیگه تو عرئسی ها کرذم ب زور پول غذاشونو کادو بدن، مطمئن باش پدرشوهرتم زیاد سود نکرده تو ا ...

آخه الان مامانم زنگ زده اونا پولارو به جیب زدن خودشونم باید بدن ‌بخدا من همچین آدمی نیستم ولی مامانم و اقوامم کلا بدراهی میدن منو چون شوهرم پسر عممه .حتی تو عروسیمون پدرشوهرم ضرر کرده و از جیبش داده ولی خداییش عروسی گرفت که تو تمام دخترای فوامیلمون تک بود ‌نمیدونم چرا مامانم اینجوری میکنه بخدا اعصابم سر صبح بهم ریخت .

پدر شوهرت رو این حساب ورداشته چون از اول تو عروسیای همه شرکت کرده و پول خرج کرده حالا عروسی پسرش آور ...

اصلا هزینه ای نکردیم ما کل هزینه هارو پدرشوهرم داده 

پدر شوهرت رو این حساب ورداشته چون از اول تو عروسیای همه شرکت کرده و پول خرج کرده حالا عروسی پسرش آور ...

تازه الان دیدم ک پدرشوهرت کل هزینه های عروسیو داده😐😐😐کاملا حق داره که همه پولا رو برداره ..بنده خدا چن سال عروسیای دیگران رفته خرج کرده‌.الانم کل هزینه ها رو خودش داده..معلومه ک باید پولا رو برداره

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
تازه الان دیدم ک پدرشوهرت کل هزینه های عروسیو داده😐😐😐کاملا نق داره که همه پولا رو برداره ..بنده خ ...

آخه مامانم نمیدونم چرا انتظار داشته پولارو بده به ما ؟الانم میدونم پدرشوهرم بخاطر عروسیمون تحت فشارن اصلا دوست ندارم بهشون فشار بیارم .به نظرتون اگه مامانم پرسید چی بگم ؟؟

آخه مامانم نمیدونم چرا انتظار داشته پولارو بده به ما ؟الانم میدونم پدرشوهرم بخاطر عروسیمون تحت فشارن ...

باور کن حق با پدرشوهرته...اگه خودتون هزینه ها رو داده بودین حق با شما بود.اما بنده خدا تو این گرونی اینقد هزینه کرده تازه مشخص نیس خرج هزینه هاش دراومده یا نه...میتونی الکی بهش بگی ک پدرشوهرت یه مقدار از پولا رو بهتون دادع؟

باور کن حق با پدرشوهرته...اگه خودتون هزینه ها رو داده بودین حق با شما بود.اما بنده خدا تو این گرونی ...

نه چون همون موقع و من راستشو گفتم.پدرشوهرمم تو خرج عروسی از جیبش گذاشته ولی الان نداره فقط واسه ما تو عروسی بره ۱۸۰ بده 

عزیزم ما رسممون همینه، پدرشوهر هزینه میکنه و کادوها رو هم برمیداره، البته شاباش مال عروسه و مثلا دوستای عروس و دوماد به خود عروس دوماد کادو میدن و بعضیام کلا میارن کادو رو جداگونه میدن که به خودتون برسه

بعدا هم تو عروسیا که دعوت بشین هم پدرشوهرت باید کادو بده و شمام در حد خودتون و شما لازم نیس همونقد که اون شخص برای عروسی شما داده کادو بدین چون پدرشوهرت باید جبران کنه

البته اینی که گفتم نرمالشه، هستن بی شعورایی که عروسی نمیگیرن اصلا و کلا خودشونو میکشن کنار مث پدرشوهر خودم و بیشعورترایی که هزینه که نمیکنن که هیچ با پرویی کادوها رو برمیدارن

الانم نهایتا به مادرت بگو پدرشوهرم پول داده ما تو عروسی فلان شخص کادو بدیم ولی خودتون ببرین، حرف مادرت بی انصافیه و درست نیس

رو مسخرگی پیشه کن و مطربی آموز، صد سال اگر درس بخوانی همه هیچ است   

حالا مگه چه مبلغی میخواهید کادو بدید ؟ آیا ارزش این ناراحتی و خودخوری رو داره ؟

سعی کن مستقل باشی و زیاد زیر و بم زندگیتو به مادرت گزارش ندی . چرا مادرت باید بدونه شما کادو دادی ندادی

آخه الان مامانم زنگ زده اونا پولارو به جیب زدن خودشونم باید بدن ‌بخدا من همچین آدمی نیستم ولی مامانم ...

تو ب حرف مامانت گوش نده، بگو چشم ولی از یک گوش بگیر از یکی پس بده، کار خودتو بکن،

تو این گرونی ها عروسی گرفتن نمیصرفه حتی با گرفتن کادو، مردم حتی پول شامشونم کادو نمیدن، جالبه ب وضع مالی مهمون هم ربط نداره من یکی رو میشناسم طرف ماهی ۳۰ ملیون ذرامد داره دوبار هر بار ۲ نفر رفتن شام خوردن تو عروسیه یکی، هر شام حدود ۵۰ تومن اب خورده بود برا صاحب مجلس، اخر سر ب زور ۱۰۰ تومن کادو دادن، تازه فک میکردن بیشترین کادو رو دادن،

تو ازدواح فامیلی اینجور بحثا زیاده، مراقب باش ب حرفای بقبه گوش ندی و گرنه هر کی با اون یکی مشکل داره شما رو تحریک میکنه زندگیتون رو تلخ میکنن، عروس ما دختر خالمه، خالم با هذ کی تو فامیل مشکل داره دخترشو علیه اون تحریک میکنه عروسمون هم ساده نخود هر آش میشه اخر سر اعصاب خوردی میکشه

آخه مامانم نمیدونم چرا انتظار داشته پولارو بده به ما ؟الانم میدونم پدرشوهرم بخاطر عروسیمون تحت فشارن ...

بگو مادر من هزینه عروسی و کادو این ب اون در شده،

الانم هم پدر شوهرم کادو داد هم ما، چون من اگه کادو نمیدادم فردا بچه دار شدم یا مراسم دیکه داشتم طرف تو مجلس من شرکت نمیکرد و بهم کادو نمیداد و همچنین بگو ما دو نفر رفتیم شام خوردیم حداقل باید هزینه اونو میدادیم چون حتی زن و شوهر رستوران میرفتیم اونم هزینه میبرد

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792