2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 22 پست
وای خدا از دهنت بشنوه

ولی یادت باشه اولین تبریک رو من گفتم  

یهبار دیگه امتحان کن اگه دوباره هاله انداخت حتی بهد از مدتی بارداری

منم دوتا بی بی گذاشتم بهد یک ساعت و بعد نیم ساعت هاله انداخت

دوباره دوروز بعدش گذاشتم فاصله هاله انداختنش کم شد... شد ۱۰ دقیقه

۳روز بعد موعد آز دادم منفی شد

۴روز بع دوباره آز دادم عدد بتام شد۲۳۸

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه بارداری

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
برام دعا کنین بطور معجزه آسایی باردار باشم الان؟؟    

ان شاالله دامنت سبز بشه عزیزم

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
ولی یادت باشه اولین تبریک رو من گفتم     یهبار دیگه امتحان کن اگه دوباره هاله انداخت حتی ...

عزیزمممممم

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
ان شاالله دامنت سبز بشه عزیزم

خدا کنه...دیگه خسته شدم...

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻