نگارررر مدیر عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 11875 عنوان چقدر بیکار بودن بده | مشاهده متن کامل بحث + 4461 بازدید | 89 پست دلم خیلی گرفته 😔مخصوصا اینکه مجرد هم هستم سلام بر حضرت معصومه (س) السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ. 1398/01/20 | 22:00 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگارررر مدیر استارتر عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 11875 آره . دختر باید سرگرم باشه ( با ورزش یا هنر یا تفریح ) ولی درآمد اقتصادی شرعا و عرفا و قانونا بر عه ... من اینجوری فک نمیکنم 😔برای همین انقدر استرس دارم سلام بر حضرت معصومه (س) السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
مردمتولد1360 عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 7772 شما انگار تو این مملکت نیستی🤔 شوهر و پدر وقتی نداره اون دختر هم شرمنده میشه مثل اینه ک بگن ... آقاجون ! کسی که پول نداره نباید بره زن بگیره و بعدش بیاد بگه این کف دست مو نداره .والسلام . اللهم صل علی فاطمه و ابیها
نگارررر مدیر استارتر عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 11875 برای شما ورزش خیلی خوبه . باعث میشه روحیه تون خوب بشه . اینده چی میشه سلام بر حضرت معصومه (س) السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
نگارررر مدیر استارتر عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 11875 بستگی ب علاقت داره اگه میتونی ساز یاد بگیر اشپزی رو ته و توشو درار کیک و شیرینی و اینا شطرنج و شن ... باشه سلام بر حضرت معصومه (س) السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
مردمتولد1360 عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 7772 من اینجوری فک نمیکنم 😔برای همین انقدر استرس دارم خب اشتباه طرز فکرتون - اشتباهه .... اللهم صل علی فاطمه و ابیها
فشفشه157 عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 3348 من شاگرد اول دبیرستانمون بودم این همه درس خوندم تهش شد این منم شاگرد اول بودم میگفتن وظیفته حالا این بچه گیرشون اومده
خورشیدطلاییی عضویت: 1397/12/26 تعداد پست: 162 منم دنبال کترم ولی کار نیست نمیخامم از مادرم پول بگیرم واقعا شرایط سختیه
مردمتولد1360 عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 7772 فعلا که ما مفت خور و لات و دزد و خنگیم تا بعد اعصابمم خط خطیه شدید به خودتون توهین نکنین . افکارتون رو اصلاح کنین . اللهم صل علی فاطمه و ابیها
نگارررر مدیر استارتر عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 11875 من 25 سالگی لیسانس گرفته بودم و سربازی رفته بودم و بیکار بودم . واقعا قطره قطره داشتم آب میشدم . سا ... بعد چی شد ک رفتی سر کار؟😔 سلام بر حضرت معصومه (س) السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
دیبا91 عضویت: 1389/02/05 تعداد پست: 4250 ببین دوستم از تجسم خلاق استفاده کنمن تو دانشجویی همیشه کار پاره وقت داشتم ترم اخر ول کردم تا ی کار تمام وقت پیدا کنمهمش میگفتم یعنی# میشه امروز درسم تموم شه فردا سر کار باشم؟#همین شد ک روزی ک اخرین امتحانمو دادم فرداش بطرز معجزه اسایی رفتم سر کار
مردمتولد1360 عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 7772 اینده چی میشه وقتی ورزش کردین روحیه تون شاد میشه و کارها بهتر پیش میره . اللهم صل علی فاطمه و ابیها
نگارررر مدیر استارتر عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 11875 نگار جان بالاخره کار پیدا میکنین . نگران نباش دعا کنبرام سلام بر حضرت معصومه (س) السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
مردمتولد1360 عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 7772 اینده چی میشه غم فردای نیامده را به امروز خود تحمیل مکن !!! اللهم صل علی فاطمه و ابیها
tolou20 عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 246 آقاجون ! کسی که پول نداره نباید بره زن بگیره و بعدش بیاد بگه این کف دست مو نداره . والسلام . حرفتون. قبول دارم اماانگار تو این مملکت نیستین من 14 ساله متاهلم هنوز خرج خونه بامنه