2777
2789
من سی و دو .دو ساله عزیزم ی بارداری پوچ هم داشتم همون دو سال پیش

سنت که زیاد نیست

اصلا نا امید نشو

فقط انرژی مثبت به خودت بده 

به قول همه دکترا تو این دوره زمونه کسی بی بچه نمیمونه

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
سنت که زیاد نیست اصلا نا امید نشو فقط انرژی مثبت به خودت بده  به قول همه دکترا تو این دوره ز ...

اره ولی شوهر من چون خودش سالمه میگه طبیعی میخام و همش نق میزنه و سرد شده سر بچه نسبت ب زندگی و ب فکر جدایی افتاده خیلی ناراحتم چون خیلی دوسش دارم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من سی و دو .دو ساله عزیزم ی بارداری پوچ هم داشتم همون دو سال پیش

یه پیشنهاد بهت دارم

خودم نتیجه گرفتم

امشب شب عزیزیه پیش خدا، نماز شب بخون و از ته دل از خدا بخواه، مطمئن باش صداتو میشنوه

من شب مبعث خووندم😍

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
چ همه انشالله باردار بشی عزیزم به حق این شب عزیز الهی حصرت ابولفضل امشب دلش رحم بیاد و ی نیم نگاه هم ...

یعنی میشه؟؟؟

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
منم سه روز پیش در آرزوی بچه بودم و محال میدونستم اما از رحمت خدا هیچ وقت ناامید نشدم همیشه تو ق ...

منم خیلی این دعا رو کردم ولی شنونده ی دعای من نبود!!مثل احمقا هر ماه هم امید دارم که باردارم...

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻