2777
2789
عنوان

ختنه نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 27 پست
15روزگی خیلی راحت بود

پس همون ۱۵تاد۱ماه ببرمش خوبه

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دردش امد من تحمل ندارم برم

اره طفلی

دیگه هرچقدرم بی حس کنن بالاخره درد داره . من بیرون مطب بودم نرفتم داخل

به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای         منه پس_________________بکش کنار____________________               
سرم نریزیدا ولی بچه منو همون روز اول دکتر ختنه کرد بیمارستان خصوصی زایمان کردم

خوشبحالت خودت گفتی یا دکتر کرد

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
پس همون ۱۵تاد۱ماه ببرمش خوبه

هر چی کوچکتر بهتر و راحت تر

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
اره طفلی دیگه هرچقدرم بی حس کنن بالاخره درد داره . من بیرون مطب بودم نرفتم داخل

من میگم نرم بچمو مادرشوهرم و شوهرم برم ولی ب مادرشوهرم اطمینان ندارم چقد طول کشید

هر چی کوچکتر بهتر و راحت تر

چقد طول کشید تا تموم شه

من میگم نرم بچمو مادرشوهرم و شوهرم برم ولی ب مادرشوهرم اطمینان ندارم چقد طول کشید

خودتم برو ولی داخل نرو چون بعدش باید بچه رو شیر بده گناه داره نری

فکر کنم ده دقیقه

به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای         منه پس_________________بکش کنار____________________               

دستش و نگه دار نازش کن اصلا هم کار دکتر و نگاه نکن من نگاه نکردم شوهرم نگاه کرد حالش بد شد

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
خودتم برو ولی داخل نرو چون بعدش باید بچه رو شیر بده گناه داره نری فکر کنم ده دقیقه

خداکنه بیمارستان قبول کنه ختنه کنه