2777
2789
عنوان

میشه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 28 پست
عزیزم چرا رابطته دوسال طول کشید؟؟اگر میدونی کنارش اینده داری و عاقبت بخیری بهش بگو برگرده خط عوض میک ...

بهش گفتم اما میگ زیاد بهت فرصت دادم و همش اشتباه کردی و دست رو نقطه ضعفم ک غیرتمه گزاشتی ،، دوسال طول کشیذ  بخاطر اشتباهات من ، اره من خیلی اشتباه کردم ولی اخه یعنی هیییچ راهی نداره من فقط یه فرصت برای بار اخر میخام و اون نمیده😢😢😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=86452248]وا مزاحمه دیگه[/QUOTEاین ادم خیلی قبل ازینکه نامزدم و ببینم میشناختم و خیلی وقت پیش رابطمون تموم شده بود وخودش ام میدونست ... اما اون ول کن نبود و همش زنگ میزد ، اما چندوقت دیگ زنگ نزد منم بیخیالش شدم ، تااینک بعد ازچندوقت جمعه ک پیش نامزدم بودم ززنگ زد اونم چند بار نامزدمم باورش نمیشد ک اون زنگ نمیزده فکر کرد همیشه زنگ میزنه و بهم بی اعتماد شده😢😢😢😢😢 

عزیزم خودت میگی با اون مزاحمه قبلا رابطه داشتی،پس حق بده بهش که ناراحت باشه..اگه ی مزاحم معمولی بود باز بهتر بود..ولی خب الانم میتونی کارایی که دوس داره بکنی ،اگرم گفت ولم کن بگو من اگه ب کسی غیراز او فک میکردم ،الان خودمو به هر دری نمیزدم که ببخشی منو...

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
خیلی بهم فرصت داد ولی من بچگی کردم و بخاطر اینک زیادی دوستم داشت اصلا ب حرفاش گوش نمیدادم دلم خوش بو ...

میخاد تنبیه بشی،قول میدم یه چند روز دیگه دوباره بیاد

در تاریخ۱۳۹۸/۲/۳۱بی بی چکم مثبت شدخداروشکــر😍😍😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه😍