2777
2789
عنوان

شوهر دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 36 پست

من یکماه بعد عروسیم همه طلاهامو فروختم بعد وام ازدواج گرفتیم النگو خریدم خواهر شوهرم کلی دعوا راه انداخت چه عجله ای داری واسه طلا مگه هولی چرا رفتی خریدی انگار نه انگار همه طلاهامو فروخته بودم 😢😢😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگن زن را تو بی پولی میشه شناخت مرد را تو پول داری دوتاش سر بلند بیرون اومدن

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

الان برای شما واقعا این دغدغه شده که کدوم خوبن عجب !!!!

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              

۱۲ تا رو میندازه دستش؟

النگو خیلی دمده است چنتاشا

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

به نظرم النگوعه خوبه

این چه حرفیه خب

اون داره سرمایه گذاری میکنه چون میدونه با این روش بازم خدای نکرده بی پول بشه همسرش میفروشه

همینجوری هم رابطه اش با همسرش رو بهتر کرد

خودش هم خوش قول شد

روز به روز هم هم زنش لذت میبره هم سرمایه ای که دستش بوده شده طلا و رفته رو قیمتش

به این میگن سرمایه گذاری درست

همسرش هم حس خوبی داره

دوستم پارسال شيش تا النگو بدل انداخت بنظرم الان دستمزدش رو ديد

بیشتر مردا نَوَفَهمَن 

ببین زن بدل انداخته با خودش میگه اینکه سر خودشو و بقیه رو شیره مالیده چ کاریه خودمو تو خرج بندازم نتیجه عکس میده 

ی همکار جدید برامون اومده بود خیلیییی النگو داش وقتی تایپ میکرد جیلینگ جیلینگ صدا میداد مدیرمون گف رو اعصابه دیگ نیاد😐😐😐😐😐

پَرهایم به رعشه می افتند زمانی که تاپیک میزنین مینویسین هستین بگم‌؟؟؟ این جمله قابلیت قتل و کشتار جمعی داره😤