سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
اگه میشد میرفتم تو ذهن شوهرم چی فکر میکنه یا میرفتم پول مسئولا رو میدزدیدم دزدی از دزد حلال
تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂
با به اسلحه میرفتم یه سری آدمها رو از رو زمین محو میکردم هم از مملکت خودم هم بیگانه
تا جگرم خننننک بشه
با تمام وجود سعی کردم غیرمستقیم بگم تا اخطار نگیرم و قطع نشم برای چهارم
من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکمتر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
چشم خواهرخوشگلم 😍❤️الهي ًدورت بگردم من زندگيم 😍❤️اومدم يه نظر سنجي كنم راجب رشته مامايي
واقعا خواهر شوهرت؟؟؟؟ میره همه تایپک هایی ک زدی میخونه چرا خودتو لو دادی😂😂😂
تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂