2777
2789
عنوان

مهمونی من

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 54 پست

دوستان دوستان باور کنین سالاد الویه خودش اندازه ی ی زرشک پلو با مرغ خرج برمی‌داره استارترم قطعا اینو میدونه

پس ممکنه سلیقه ی مهمو ناش اینجوری باشه یا اینکه کلا اهل شام سنگین نباشن

چتونه شماها😐

شاعر در وصف من میگه :زندگی در دل چشمان تو کندو زده است، طعم شیرین عسل با تو چشیدن دارد🙃بله اینجوریاس😎
دوستان دوستان باور کنین سالاد الویه خودش اندازه ی ی زرشک پلو با مرغ خرج برمی‌داره استارترم قطعا اینو ...

من دوست دارم میرم یک جا لا اقل دو تا باشه انتخاب کنم 😑

پسرم ❤❤😍😍😘😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطور میگین مرغ خرجی نداره . الویه خودش هم اندازه جوجه هزبنه داره شایدم کمی بیشتر . بعد چطوری چند نوع غذا می خورید ؟؟؟ جا میشه تو شکمتون ؟

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 
بیچاره ها😑

برای چی؟ایام عید هر جا رفتند برنج و گوشت و مرغ خوردند،خودشون گفتند غذای برنجی نباشه و این غذا رو پیشنهاد دادند.

اصل هم دور هم بودن و خوش گذشتن و تجدید دیداره،کسی برای شام و نهار و یک وعده غذا جایی نمیره قطعا.

اتفاقابا استقبال فراوانی روبرو شد و خیلی خوششون اومد.

بر فرض هم که دوست نداشتند،باشه کم اون وقتی که ماهی یکبارمیاند دو نوع غذای انچنانی میزارم سر بار.

اگر کسی بخواد اینجوری بگه به من باهاش قطع رابطه میکنم به کل.

دست میزبان هم درد نکنه تو این شرایط اقتصادی همین رو تدارک میبینه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من شخصا نمیتونم از این کارها کنم شوهرم خودشو میکشه 😂

راستشو بخای مامان منو باید ببینی 

فرقی نمیکنه صبونه باشه ناهار یا شام

چهار مدل غذا اعم از گرم سرد نونی خورشتی درست نکنه میگرن میگیره 😑

شاعر در وصف من میگه :زندگی در دل چشمان تو کندو زده است، طعم شیرین عسل با تو چشیدن دارد🙃بله اینجوریاس😎
چطور میگین مرغ خرجی نداره . الویه خودش هم اندازه جوجه هزبنه داره شایدم کمی بیشتر . بعد چطوری چند نوع ...

دیگه وقتی یه بد بختی یه شام میاد خونت نباید هی فکره خرجش باشی اونم به امیدی اومده بعدم دو مدل میگم بزار حقه انتخاب داشته باشن شاید یکی دیابت داشت بشینه پنیر بخوره!!

پسرم ❤❤😍😍😘😘
باز خوبه ماکارونی توش بود گرمه😄

😂

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
منم ۳ تا میپزم گناه دارن‌ملت

واس خودمون ی مدل نهایتا با سوپ و سالاد اونم. ن همیشه

ولی رو مهمون حساسه متاسفانه و همیشه ی خدام مهمون دعوت میکنه میگ دورم خلوت باشه حالم بد میشه 😑