2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

میگم خانما هم میشه برای کمک برن؟؟؟ داداشم رفته کمک هلال احمر. اما میترسم ازش بپرسم که منم میتونم بیا ...

اره عزیزم من دیدم تو هلال اهمر تلویزیون نشون داد داشتن مواد غذایی بسته بندی میکرد.خداخیرت بده

پراز اشکم ولی می خندم، به قول فروغ:"شهامت میخواهد سرد باشی وگرم بخندی".
من الان از یه منبع فوق موثق پرسیدم. اگه بارون با حجم بالا نیاد مخصوصا پشت سد کرخه، جای نگرانی ن ...

انشالله که بارون نباره دیگه.الان اونجا بارون شدیده یاکمه؟

من اهوازم یه بارون متعادل. نه نم نم و قطره چکونیه و نه بارون شدید یه بارون متوسط

خدا خودش بهمون رحم کنه ودیگه بارون نباره.خدایا شکرت بسه دیگه 😔

میگم خانما هم میشه برای کمک برن؟؟؟ داداشم رفته کمک هلال احمر. اما میترسم ازش بپرسم که منم میتونم بیا ...

چرا نشه ..ما دیروز رفتیم بهزیستی ..گفتیم میخایم برا بچه ها یکم سرگرمی درست کنیم .گفتن موردی نداره .لباس دادن ..ماهم دفتر و مداد رنگی خریدیم ...به بچه ها گفتیم بشینن پیش خودمون نقاشی بکشن ..یه مقدار شکلات هم بردیم .براشون ...دو سه ساعتی سرگرم بودن .حدود بیست تا بچه

چرا نشه ..ما دیروز رفتیم بهزیستی ..گفتیم میخایم برا بچه ها یکم سرگرمی درست کنیم .گفتن موردی نداره .ل ...

خداخیرتون بده انشالله هرچی از خدامیخاید بهتون بده