2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم خانما هم میشه برای کمک برن؟؟؟ داداشم رفته کمک هلال احمر. اما میترسم ازش بپرسم که منم میتونم بیا ...

اره عزیزم من دیدم تو هلال اهمر تلویزیون نشون داد داشتن مواد غذایی بسته بندی میکرد.خداخیرت بده

پراز اشکم ولی می خندم، به قول فروغ:"شهامت میخواهد سرد باشی وگرم بخندی".
من الان از یه منبع فوق موثق پرسیدم. اگه بارون با حجم بالا نیاد مخصوصا پشت سد کرخه، جای نگرانی ن ...

انشالله که بارون نباره دیگه.الان اونجا بارون شدیده یاکمه؟

من اهوازم یه بارون متعادل. نه نم نم و قطره چکونیه و نه بارون شدید یه بارون متوسط

خدا خودش بهمون رحم کنه ودیگه بارون نباره.خدایا شکرت بسه دیگه 😔

میگم خانما هم میشه برای کمک برن؟؟؟ داداشم رفته کمک هلال احمر. اما میترسم ازش بپرسم که منم میتونم بیا ...

چرا نشه ..ما دیروز رفتیم بهزیستی ..گفتیم میخایم برا بچه ها یکم سرگرمی درست کنیم .گفتن موردی نداره .لباس دادن ..ماهم دفتر و مداد رنگی خریدیم ...به بچه ها گفتیم بشینن پیش خودمون نقاشی بکشن ..یه مقدار شکلات هم بردیم .براشون ...دو سه ساعتی سرگرم بودن .حدود بیست تا بچه

چرا نشه ..ما دیروز رفتیم بهزیستی ..گفتیم میخایم برا بچه ها یکم سرگرمی درست کنیم .گفتن موردی نداره .ل ...

خداخیرتون بده انشالله هرچی از خدامیخاید بهتون بده

2824
2823
2791
2779
2792