2789
عنوان

همونم که ترسیده بود، الان مرد شوهر دار ببینم جیغ میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 90 پست

[QUOTE=86410898]یعنی پدرمو در اوردن خود خاطره انقدر بازتاب نداشت 😶[/QUOTE]

اره بخدا همينه😂😂😂

حالا امشب ميخوابي فردا پاميشي باز ٢٠٠ تا لايك و مرد شوهردار بايد جواب بدي.تا وقتي اين تاپيك هست اين معضلو داري

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

چقدر خانما صبر ندارن وقتي ميبينن نود صفحه رفته جلو بايد بفهمن يكي زرنگتر از اونا قبلا گير داده يك صفحه بيان جلوتر جواب را بخونن

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا منم میخواستم  بهت بگم مرد شوهر دار نداریم😅😅😅😅😅

گفتم بقیه من میگن قطعا دلم برات سوخت.

مرد# _شوهردار

سلفون# 😅😅😅😅😅😅

ببوسم خاک پاک جمکران را...تجلی خانه پیغمبران را...خبر آمد خبری در راه است... سرخوش آن دل که از آن اگاه است... شاید این جمعه بیاید شاید...پرده از چهره گشاید شاید...

واسه چی تاپیک زدی؟ تو امضات بنویس منظورم زن شوهر دار بود  همونجا تو کامنتت میخونن

تو امضا 😂😂😂😂

آقا منم الان میرم امضام رو عوض میکنم 🤣🤣🤣🤣

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
لینک دادم لینک خود خاطرمه بزنی روش باز میشه کامنتم تو اونجا

چی چی

بگو ببینم تعریف کن

مرد شوهر دار چیه

لینک چیه

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
اتفاقا منم میخواستم  بهت بگم مرد شوهر دار نداریم😅😅😅😅😅 گفتم بقیه من میگن قطعا دلم برات سوخ ...

سلفون و درد 

سلفون و کوفت 

سلفون و سفالینه رو کفن کنین ایشالا😭😭😭😭😭

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
سلفون و درد  سلفون و کوفت  سلفون و سفالینه رو کفن کنین ایشالا😭😭😭😭😭

خدا نکنه عشقم😘😘😘😘

ببوسم خاک پاک جمکران را...تجلی خانه پیغمبران را...خبر آمد خبری در راه است... سرخوش آن دل که از آن اگاه است... شاید این جمعه بیاید شاید...پرده از چهره گشاید شاید...