2777
2789
عنوان

اگر چیزی رو باتمام وجود میخوای...🎁

489 بازدید | 64 پست

سسسسسلام عشقا.تولد اقا امام حسین(ع)رو به همتون تبریک میگم.میخوام یچزی بهتون بگم😍🎉🎂🎊🎈

سال۹۵ من تو اونج ناامیدی یه هدیه خیلی بزرگ از امام حسین گرفتم و قسم میخورم اگر چیزی رو از ته دلت و بااعتقاد اما به شرطِ اعتماد!! ازش بخوای،سال دیگه همین موقع سجده شکر بجا میاری که حاجت روا شدی...خصوصا خانومایی که نی نی میخوان👼واسه حاجت روا شدن هممون یه صلوات بفرستید

(واسه کسایی که میخوان به عشقشون برسن،نی نی دار بشن،خونه دار بشن،ازدواج و و و....)

فقط با اعتقاد و اعتماد، ازش بخواه همین🤗

توهین_ممنوع# اعتقادنداری_سکوت_کن#  

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻

سلامتی خواهرم

یه بچه برای خودم

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

من تازه سقط کردم.فرزند سالم و صالح میخام

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سمیه هستم دعام کنین.حاجت روا شین

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
من تازه سقط کردم.فرزند سالم و صالح میخام

شک نکن که سال دیگه همین موقع دامنت سبزه عزیزدلم

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻
شک نکن که سال دیگه همین موقع دامنت سبزه عزیزدلم

عزیز دلم .ممنونم اگر خدا بخاد حتما میشه خودمم مطمئنم

سلامتی نوزاد سع ماهم رو از خدا میخوام 

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...
نذری کردین؟ منم یه حاجت محال دارم... امشب در خونش رو میزنم... برام دعا کنید.

اون سال من فقط یهو دلم شکست و اسمشو صدا زدم

فقط دنبال بهانس که بهمون عیدی و هدیه بده

عزیزدلم مطمئن باش دست رد به سینت نمیزنه