2777
2789

دوست عزیز من تهران انجام دادم وروز سه انتقال باهواپیمابرگشتم شهرخودمون

نه ماه انتظار،، یک عمرنگرانی!!! حس آزاددخترانه رابه مهرمادری دادن بزرگترین ایثاریک زن است😊😇😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دفعه اول روز سه برگشتم که مثبت شد ودخترم الان سه سالشه!!! دفعه دوم هم روز سه برگشتم که متاسفانه منفی شدم البته دفعه دوم تعیین جنسیت انجام دادم

نه ماه انتظار،، یک عمرنگرانی!!! حس آزاددخترانه رابه مهرمادری دادن بزرگترین ایثاریک زن است😊😇😍
من دفعه اول روز سه برگشتم که مثبت شد ودخترم الان سه سالشه!!! دفعه دوم هم روز سه برگشتم که متاسفانه م ...

میشه یکم راهنمایی کنی چون من بار اولمه استراحت اینا لازمه؟یا در مورد تغذیه 

خدای مهربونم شکرررررت .
من دفعه اول روز سه برگشتم که مثبت شد ودخترم الان سه سالشه!!! دفعه دوم هم روز سه برگشتم که متاسفانه م ...

عزیزم کدوم مرکز انجام دادی ؟

خدای مهربونم شکرررررت .
سلام، منم دکترم گفت سه شب بمونم و استراحت کنم، بعدش میتونم برم، روز چهارم ۹ ساعت با ماشین رفتم شهرست ...

پس با ماشینم میشه رفت ممنون ان شاالله برای منم مثبت شه😘

خدای مهربونم شکرررررت .
سلام، منم دکترم گفت سه شب بمونم و استراحت کنم، بعدش میتونم برم، روز چهارم ۹ ساعت با ماشین رفتم شهرست ...

عزیزم لطفا درخواست دوستی مو قبول کن اگه سوال داشتم ازت بپرسم .و اینکه همشهری هستیم گویا 

خدای مهربونم شکرررررت .

چون منم از اینجا میخوام برم تهران میکرو انجام بدم ان شاالله

خدای مهربونم شکرررررت .
منم سه روز تهران استراحت کردم بعد با ماشین برگشتم البته پشت ماشین کلا دراز کشیدم خدا رو شکر مثبت شد

خدا رو شکر عزیزم شما کدوم مرکز انجام دادین؟

خدای مهربونم شکرررررت .