من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
تا وقتی یک عده بیکار هستند خب اینجوری تاپیک میزنند!! اگر تاپیکش خالی بمونه و کسی پستی نگذاره اینا بساطشون را جمع میکنند.
من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیکهای قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانومها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت میکردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس میداد وسط صحبتهای خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سالها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمانهای نی نی سایت؟»
نه من عصبانی نیستم. فقط برای خودم احترام قايلم. زمانی رو یادمه که توی سایت واقعا این کارها نبود. الان بیشتر از نصف تاپیکا اینجوریه. ولی عکس العمل کاربرهام آخه یه جوریه که این مدل تاپیک میطلبه. وقتی کسی با جملات واضح و پست کامل مسالهای را مطرح میکنه تاپیک بازدید پیدا نمیکنه. قبلا سیستم بر اساس بازدید طراحی نشده بود. اینکه الان طبقه بندی تاپیکها بر اساس بازدید هست سیاستی هست که سایت را به افتضاح کشوند (به خاطر پول سایت این کارو کرد!) . کاربرها هم که دامن میزنن به این قضیه. و خب اینجوری میشه که تاپیکها همه آب دوغ خیاری جملات همه نصفه و نصفه و سرکار گذاشتن کاربرها کاملا قبحش ریخته شده.
من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیکهای قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانومها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت میکردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس میداد وسط صحبتهای خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سالها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمانهای نی نی سایت؟»
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت