2789
عنوان

حجاب زوری

| مشاهده متن کامل بحث + 2481 بازدید | 24 پست

خانواده مادری منم بازن ولی خودم پوشیده ام احساس بدی هم ندارم . عزیزم رو اعتماد به نفست کار کن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوش به سعادتت که توی این جمع تونستی تاالان خودتو حفظ کنی،به همسرت افتخارکن،باحجاب هم میتونی خیییلی ش ...

نه عزیزم خودم ناراضی هستم وکاملا از روی اجباره. بهش گفتم یه روز نباشی میزارم کنار

اره خودش قشنگ همه رو ورانداز میکنه عوضی بعدم میگه من نگاه نمیکنم. وچشم ودل سیرم

همین دیگه اینجور مردا همرو سرتاپوشونو دیدمیزنن بعدمیگن نه نگانمیکنیم.شوهرمت گیرش به جوارابه شلواره کوتاه مانتو جلوباز چون خودش اینجور زنارو میبینه میگه نه نگرد توخیابون.اه.بخدا ازدستش ام اس گرفتم

آره  هرکدوم از اشتاها بی حجاب باشه میگم باید قطع رابطه کنیم یا منم بردارم حالا تو این دوره زم ...

دقیقا منم همینطورم جدیدا دیگه همه فامیلهای خودم وشوهرم تقریبا بی حجاب شدن بهش میگم منم وردارم دیگه میگه نه. منم میگم خوب رفت وامد نمیکنم یعنی باید کلا با همه قطع رابطه  کنم. 

بابا من خیلیییی زجر میکشم فقط من حجاب داشته باشم  با همه قطع رابطه ایم دیگه

منم خیلی از این حجاب اجباری  اونم وقتی همه به جز من بیحجابن متنفرم حداقل اگه چند نفر تو فامیلشون مثل من حجاب داشتن برام قابل تحمل تر بود.