2777
2789
عنوان

جاری بدجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 1352 بازدید | 36 پست

شما کار خودت بکن با سیاست ،،،،،،بگو رفتم بالاخره میپرسن اومد ،،،خودشون میفهمن کی مقصر،،،،شوهرتان وارد خاله زنک بازی های خان باجی نکنید،هر جا برادر شوهرت دیدی سلام علیک ،،دیگ چرا جار بزنی ک بشی ی زن غر غرو و بهانه گیر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من وقتی حامله بودم آمد گفت مادرشوهر میگه پسر ما دوست نداریم بچه من پسر بود منم گریه کردم به مادر شوه ...

ناراحتی نداره..نظرشو گفته ببگو منم دختر دوست ندارم..عاشق پسرم

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
شما کار خودت بکن با سیاست ،،،،،،بگو رفتم بالاخره میپرسن اومد ،،،خودشون میفهمن کی مقصر،،،،شوهرتان وار ...

دوستمون راست میگه.......................... وقتی الان معلومه حق با شماست خودتو ادم بده نکن

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
بهتد جاری منم نیومد خونم کلی ذوق کردم.

😂😂😂من امسال مسافرت بودن ندیدمشون ۱۲روز هیلی خوب بود😂😂ولی با این وضعم شبی که رسیدن شام درست کردم همه رو دعوت کردم....جاری بزرکمم با کلی عفه و ناز ساعت ۱۰اومد😡😡😡دلم میخ.است جرش بدم...انکار واجب بود خودشو دوتا بچههاشو برده بود حمام کیسهکشیدن😑وقدررررر بیشعور

برای به دست آوردن سلامتیم دعا میکنی؟🤲🏻🥺

عید رفتم دیدم هرچی من داشتم خریده آدم تا این حد حسود دیگه ندیده بود والا

مثل جاری های منه😊😊هرکاری میکنم...تاببین یا بفهمن بلافاصله حتی تو اوج بی پولی انجام میدن😂😂😂

ذهن خودت درگیر نکن خوب سلیقه ات می‌پسندند،،،،،،حرص دارع،،،،منم مأمور خرید خانواده شوهر م ،،،،،،تا رو ...

نکن اینکارو میشه وظیفت😑