بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه اینکه دومی رو بیشتر دوس داشته باشم.منظورم اینه بیشتر بهم مزه داده.
برای اولی سنم کم بود.خیلی میترسیدم.همش استرس داشتم که بچه طوریش نشه.ولی دومی رو با اعتماد بنفس بیشتر و استرس کمتر بدنیا آوردم.کلا خودشم خیلی بامزه س.خیلی باهاش کیف میکنیم.
منم عاشق دومیم اصلا خدایش عسل و نباته یعنی میشینه تو روح و مغز و استخونم نگاش میکنم جون میشم ولی اولی هم عشق مامانه قربونش بشم الهی
مادرم.....پدرم.....شما اسمانی تر از ان بودید که پیش من بمانید😔 وااااای مامانم عزیزم دلم رو چه جوری اروم کنم اروم نمیشه که نمیشه تا از خواب بیدار میشم سریع هوات رو میکنم خیلی دلم تنگ شده برات خیلیا خیلی ااااخ اصلا فکرشم نمیکردم که بی تو بمونم😢😢
خانوما چرابعضی هافقط به فکر همبازی برای اولی هستن؟شرایط زندگیتونو درنظربگیرین..به فکر همبازی نباشین..تودوران کودکی ونوجوانی همش دعوا میکنن..وقتی هم بزرگ شدن مثلا دوتا داداش،خانوماشون همیشه باهم مشکل دارن وقطع رابطه میکنن😏بچه دوم میخواین بخاطر خودتون بیارین نه بچه اول