2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید 👋

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 23 پست

وای ما ایلام بودیم سیلو با چشمایه خودم نزدیک بود ببینم😨😨😨وحشتناک بود 

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐
وای ما ایلام بودیم سیلو با چشمایه خودم نزدیک بود ببینم😨😨😨وحشتناک بود 

الهی

عزیزم

خدا بهمون رحم کنه

آخه چرا اینجوری شده 😔

میشه برای تموم شدن بدهیای مالی و خوشبختیمون صلوات بفرستی دوستِ مهربونم؟ 😍🌹💖💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره عزیزم درست میگی اما الان خوزستان زیر آبه، خیلی برای مردم ناراحتم دام، طیور، گندم، خونه و زندگی ...

اره عزیزم خودمم اهوازم واقعا درک میکنم شرایط برامردم سخته ولی خیلی هم ناشکریم 

انشالله خداهرچی صلاح میدونه پیش بیاره هیچ اتفاقی بی حکمت خدا نیست 

نازنین زهراعشق یه دونه مامان😍
خودت حاضری الان جای اونا باشی و خونه زندگیت زیر آب باشه خودتم هم آواره چادر و بیابون???

خیلی ببخشید خودم اهوازم دارم شرایط مردم رو میبینم ناله های مردم رومیبینم درک دارم فهم دارم انسانم،،ولی یه نگاهی به اعمال خودمون بندازیم بد نیست،،،من اصالتا شیرازی ام ولی اهواز زندگی میکنم،،هم واسه مردم شهراهواز هم شیراز وهم تمام شهرهای دیگه از ته دل ناراحتم هرکسی به اندازه خودش درک وفهم داره

عزیزم سیل بلاس جای شکر نداره کلی تلفات داده خودمونو جای اونا بزاریم خیلی سخته ما فقط واسه اینکه سیل ...

بخاطر بارون نه من کلی گفتم هرطور حساب کنید مردممون ناشکرن،،با بزرگترین منبع درامد ولی ضعیف ترین مردم روداریم چون هیچکس به حق خودش راضی نیست همه طمع دارن البته جسارت نشه

اره عزیزم خودمم اهوازم واقعا درک میکنم شرایط برامردم سخته ولی خیلی هم ناشکریم  انشالله خداهرچی ...

بله عزیزم درسته

باید از این اتفاقا بترسیم و پند بگیریم

ان شاءالله خدا خودش به هممون رحم کنه

الهی عزیزم خدا بهمون رحم کنه آخه چرا اینجوری شده 😔

واقعا ترسناکه😰😰😰من فقط از این میترسیدم سیل بیاد برای بچم اتفاقی نیوفته😢

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐
واقعا ترسناکه😰😰😰من فقط از این میترسیدم سیل بیاد برای بچم اتفاقی نیوفته😢

آخی

عزیز دلم

نه ان شاءالله که هیچ اتفاقی نمیفته

خدا بزرگه 🌹