2777
2789
عنوان

سوتی خونه مادرشوهر..

| مشاهده متن کامل بحث + 5534 بازدید | 57 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهر من تمام دیسا و ظرفاشو رو هم کوه کرده بود سر خوردن شکستن شیشه اش هم یه تیکه افتاد رو پاش. بعد خون می اومد یه اداهایی از خودش در می اورد زن گنده پام قطع شد! انگشتمو قطع می کنن!!! شوهر منم اسکوله وای مادر مادرم چی شد هیچی باباشو داداشش راه افتادن ببرنش درمونگاه شوهرم می گفت منم می ام بعد به من می گفت تو تنها بمون خونه! بعد باباش گفت شما بمونین ما می ریم. هیچی دیگه شوهرم راه می رفت رنگش سفید می لرزید طفلکی. بعد مادرشوهرم اومد حتی یه بخیه هم نخورده بود! گفته بودن هیچی نیست فقط بسته بودن ولی عین مجروحای جنگی که ترکش خوردن رفتار می کرد 😒

نامزد بودیم چن روز بود همسرمو ندیده بودم رفتم خونشون تا دیدمش جیغ کشیدم بغلش کردم..همزمان با بغل من یکی ازم در رفت سرمو بلند کردم دیدم پدرشوهرم داره نگامون میکنه.. 

وقتایی که از دست محمدم ناراحتم..یا وقتایی که میخوام سربه تنش نباشه..به خودم یادآور میشم این همون کسیه که بخاطر داشتنش از خیلی چیزا گذشتم..همون کسیه که بخاطرش دست به دامن خدا شدم..کسی که یه روزایی شده بود آرزوی امروزم..الان که کنارمه عشقمه پشت و پناهمه باید قدرشو بدونم..چون انتخاب خودم بوده..اون وقته که یادم میاد چقد دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت...    
مادرشوهر من تمام دیسا و ظرفاشو رو هم کوه کرده بود سر خوردن شکستن شیشا اش هم یه تیکه افتاد رو پاش. بع ...

وای چه قدر خندیرم اون صحنه رو مجسم کردم

فک کننننن تورو تنها میذاشتن خونه😂😂😂😂😂

من یه شب مریض بودم باردار بودم مادرشوهرم تا صبح از کنارم تکون نخورد سر شب که خوابم عمیق شده بود یدفع باد دادم خودمم‌بیدار شدم دیدم مادرشوهرمم بیداره ... دیگه خودمو زدم به خواب

خیلی بد بووووود ...

نامزد بودیم چن روز بود همسرمو ندیده بودم رفتم خونشون تا دیدمش جیغ کشیدم بغلش کردم..همزمان با بغل من ...

😂😂😂😂😂

میخواس بگی شما شادی میکنین بوق بوق نمیزنین😂😂😂

تو روحت نصفه شبي كلي خنديدم

جای من نبودین..دیگه از اون روز دمپایی پای مادرشوهرم ندیدم

وقتایی که از دست محمدم ناراحتم..یا وقتایی که میخوام سربه تنش نباشه..به خودم یادآور میشم این همون کسیه که بخاطر داشتنش از خیلی چیزا گذشتم..همون کسیه که بخاطرش دست به دامن خدا شدم..کسی که یه روزایی شده بود آرزوی امروزم..الان که کنارمه عشقمه پشت و پناهمه باید قدرشو بدونم..چون انتخاب خودم بوده..اون وقته که یادم میاد چقد دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت...