2777
2789

این متن توی نت بود خانوما .... 

دعای (یا مُقَلِّبَ القلوب قَلِّب قَلبَها و روحَها و جَسدَها علیٰ مَحبَّتی و عشقی و اُنْسی و اُلفَتی و مَوَدَّتی و قبولِ قَوْلی بِحَقِّ یا بَدوح و یا وَدود اَجِب دَعوتی یا وَصْلائیل) را 444 مرتبه بر تکه ای نبات خوانده و به همسرتان دهید تا میل کند

سوال#    گفته 444 مرتبه واقعا زیاده و سخته اگه فقط چند بار خونده بشه اثری نداره ینی ؟ حتما باید انقدر خونده بشه ؟ چه این دعا چه سایر دعاها ...

🌼 نگار خانومم 🌼 در تلاشم شاد و مثبت اندیش باشم یه خانوم فووول انرژی مثبت 🌹💓🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم من یه جا خوندم یه دلیلی داره که میگن این تعداد خونده بشه پس بهتره به همین تعداد بخونی

ای فرزند آدم، من به هرچه بگویم《باش》میشود مرا درآنچه به تو فرمان داده ام فرمانبردار باش تا کاری کنم که به هر چی بگویی《باش》 بشود. حدیث قدسی

منبعش از کجاست ؟

بالاخر اسم خداست تاثیر که داره ولی خو اگه مشخص کردن که چقدر باشه که تو کامل بخون

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

این دعا رو نشنیدم کلا ولی یکبار جایی در مورد تسبیحات حضرت زهرا(س) و اینکه چرا مثلا ۳۴ بار الله اکبر و ۳۳ بار الحمدلله و ... هست سوال شد ، جواب دادند که این اذکار مثل نقشه ی گنج هستند که مثلا میگن ۳۳ قدم برو به شمال بعد ۳۴ قدم به غرب و ... تا به گنج برسی . البته صرفا یک مثال بودااا . قطعا هر ذکری هر تعدادش اثر خودش رو داره .

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

دعایی ک منبع موثق و مشخص داره  رو  پیگیری کنید 

نه هر مطلبی ک  هر جا  بیان میشه  و ممکن از سندیت ش مطمئن نباشید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

فقط اون کلمه عشق 

اولین باره توجمله عربی کلمه عشق میبینم

تاجایی که میدونم توعربی کلمه حب بکارمیره نه عشق

پس اگه اینطوره جعلیه حدیث

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز