2777
2789
والا خودم مطمعن نیستم چون کمرنگ چند نفر هم همینجا میگن منفیه باید 3 روز دیگه تکرار کنم 

مثبته اوناهم اذیتت کردن چون خطش خیلی پررنگه بازم گذاشتی اذیتت میکنن

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا خودم مطمعن نیستم چون کمرنگ چند نفر هم همینجا میگن منفیه باید 3 روز دیگه تکرار کنم 

وامثبته دیگه این کجاش منفیه 😐

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...
عزيزم چند وقت اقدام بودي؟

3 ماهی میشه آخه خودم ذخیره تخمک کم بود همسرم هم تحرک اسپرمش کم بود 3 ماه دارو استفاده کرد خیلی بهتر نشده بود بهش آمپول داده،  خودم هم ماه پیش کلومفین استفاده کردم که نتیحه نگرفتم خیلی دیر و با آمپول پریود شدم برا همین زیاد مطمعن نیستم 

3 ماهی میشه آخه خودم ذخیره تخمک کم بود همسرم هم تحرک اسپرمش کم بود 3 ماه دارو استفاده کرد خیلی بهتر ...

عزيزم برو آزمايش ولي مثبتش خيلي واضحه

مباركت باشه

براي ما منتظرا هم دعا كن

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
عزيزم برو آزمايش ولي مثبتش خيلي واضحه مباركت باشه براي ما منتظرا هم دعا كن

برای اینکه نتیجه دقیق باشه باید 35 روز از پریودیم بگذره برم آزمایش؟؟ امروز تازه 30 روز گذشته

خخخخخ باورم نمیشه اخه

باورت بشه عزیزم انشالا ک واقعا مثبته مبارک باشه

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶
برای اینکه نتیجه دقیق باشه باید 35 روز از پریودیم بگذره برم آزمایش؟؟ امروز تازه 30 روز گذشته

بله ٣٥ روز بگذره بهتره

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ