2777
2789
عنوان

نت کم مصرف

| مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 20 پست
عالیه ۲۰ گیگ ۲۱تومن من ۷گیگ میگرم ۲۳فک کنم..... سرعتش خوبه؟

اره بابا عالی مث بقیه بسته ها ولی برا هر کسی متفاوته 

الان بزن ببین چن تا بهت میده

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن ولی ایرانسلم همچین چیزی داره بسته بصرفه اسمشه 

نه شبانه هاش شاید خوب باشه ک بد درمون نمیخوره خیلی قیمتاش رفته بالا

مراحل خریدکردن خانوما:  ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم  ۲- پوشیدنش ک ضررنداره  ۳- انگاربرای من ساختنش   ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید  
اره بابا عالی مث بقیه بسته ها ولی برا هر کسی متفاوته  الان بزن ببین چن تا بهت میده

ایرانسل دارم ک😢😓

مراحل خریدکردن خانوما:  ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم  ۲- پوشیدنش ک ضررنداره  ۳- انگاربرای من ساختنش   ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید  
ایرانسل دارم ک😢😓

ای بابا

ایرانسلم شنیدم داره این بسته رو ها 

سرچ کن بستع مقرون و بصرفه 

ی مدت پیامکش میومد مدام

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
ای بابا ایرانسلم شنیدم داره این بسته رو ها  سرچ کن بستع مقرون و بصرفه  ی مدت پیامکش میو ...

باش مرسی دوستم😘