2777
عنوان

نت کم مصرف

| مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 20 پست
عالیه ۲۰ گیگ ۲۱تومن من ۷گیگ میگرم ۲۳فک کنم..... سرعتش خوبه؟

اره بابا عالی مث بقیه بسته ها ولی برا هر کسی متفاوته 

الان بزن ببین چن تا بهت میده

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ن ولی ایرانسلم همچین چیزی داره بسته بصرفه اسمشه 

نه شبانه هاش شاید خوب باشه ک بد درمون نمیخوره خیلی قیمتاش رفته بالا

مراحل خریدکردن خانوما:  ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم  ۲- پوشیدنش ک ضررنداره  ۳- انگاربرای من ساختنش   ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید  
اره بابا عالی مث بقیه بسته ها ولی برا هر کسی متفاوته  الان بزن ببین چن تا بهت میده

ایرانسل دارم ک😢😓

مراحل خریدکردن خانوما:  ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم  ۲- پوشیدنش ک ضررنداره  ۳- انگاربرای من ساختنش   ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید  
ایرانسل دارم ک😢😓

ای بابا

ایرانسلم شنیدم داره این بسته رو ها 

سرچ کن بستع مقرون و بصرفه 

ی مدت پیامکش میومد مدام

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
ای بابا ایرانسلم شنیدم داره این بسته رو ها  سرچ کن بستع مقرون و بصرفه  ی مدت پیامکش میو ...

باش مرسی دوستم😘