2777
2789

خارشوهرم همه جا حرف خودشه، چه خونه خودش، چه خونه من !

خونه خودش نمیزاره کسی دست ب ظرفاش بزنه

بعد غذا

ابدا

خونه منم میاد هرچی بگم میخام بزارم ماشین گوش نمیده

تازه اینجابودن، بازم همینکارو کرد

ب شوهرم باناراحتی گفتم میخام بزارم ماشین، اه چرا داره میشوره و گوش نمیده

اونم ب ابجیش گفت

اما خواهره با زرنگی و خنده و سیاست گفت شما مردی و حق دخالت تو کار اشپزخونه و خانومارو نداری !!

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

من و شوهرم هردو ازش یکی دوسال بزرگتریم

و اینکه کلا تو این چیزا ابدا وقعی به حرف ما نمیزاره، خیلی حرصمو درمیاره، کلا تو خونه باباشم ک من گاهی رفتم کمک، حتما باید حرف اون بشه، اعصابمو خرد میکنه بدجورررررر

اومدن با مادرشوهرم ظرفارو شستن،درحالیکه من نمیخاسم بمونم تو آشپزخونه، خسته بودم میخاسم برم بشینم

ظرفارم بزارم ماشین تا منت رو سرم نباشه و اونجام رفتم توقع ظرفشویی ازم نداشته باشن...

چیکار باید بکنم  ؟

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

میگفتی اگر اینحوریه شمام مهمونی اصلا نباید پاتو آشپزخونه بزاری.بلد باش دختر بعدم بیکاریا بزار بشوره

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهرشوهرم اغلب مواقع نمیزاره من ظرف بشورم، ازمن کوچکتره اما همیشه اون تعیین میکنه چی باید بشه

ب من همه جا دستور مبده

میده

ک شما برو مرتب کن

ال کن، بل کن

من میشورم

حتی تو خونه خودم !

اگر بشوره هرکاری کنی نمیره

اگرم بشوری،اون نخاد، هرکاری کنی نمیزاره ادامه بدی

حالم بهم میخوره ازین تحکما و رییس بازیاش

یه خواهر شوهریم که به وظایفش آگاهه شما نزارید😄😄😄😄😄

فان#  

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
میگفتی اگر اینحوریه شمام مهمونی اصلا نباید پاتو آشپزخونه بزاری.بلد باش دختر

گوش نمیده

حریفش نمیشیم. 

بحث ظرفا نیس

بحث اینه ک اون تو این ۸ سال همیشه باید حرف و نظرشو ب کرسی بنشونه

و مارو حساب نمیکنه

به جا دستت درد نکنه

هیچی نبود گیر بدید

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

وای خب وقتی ماشین هست چرا آدم خودشو خسته کنه.من یکی از آرزوهام خرید ماشین ظرفشوییه شب جمعه مهمون دارم اینقدی که دارم به ظرفای کثیف فکر میکنم به آشپزی و خونه تمیز کردن فکر نمیکنم

یه خواهر شوهریم که به وظایفش آگاهه شما نزارید😄😄😄😄😄 فان#  

چیزی ک اذیتم میکنه اینه که حرف منو حساب نمیکنن
بخصوص خواهرشوهر ک کوچکترم هس، اینکه کلا کار خودشونو میکنن، و منو جدی نمیگیرن حرصم میده. نه تو ظرف، کلا همینه
حالا مادرش باز میتونم بپذیرم چون بزرگتره ...اما خواهر...

بگو جلا دهنده داره ماشين با دست شستني مات ميشه ظرفام

سري پيشم شستين دوباره مجبور شدم بزارم ماشين كه بشورتشون

با خنده بگو چرا دوباره كاري كنيم از همون اول بره توماشين ديگه

وای خب وقتی ماشین هست چرا آدم خودشو خسته کنه.من یکی از آرزوهام خرید ماشین ظرفشوییه شب جمعه مهمون دار ...

چ میدونم

هدفشون گوش ندادن و حساب نکردن منه

وای خب وقتی ماشین هست چرا آدم خودشو خسته کنه.من یکی از آرزوهام خرید ماشین ظرفشوییه شب جمعه مهمون دار ...

خواهرشوهر استارتر رو خبر کن بیاد 😂میشوره نمیزاره تو دست بزنی😂

هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...
گوش نمیده حریفش نمیشیم.  بحث ظرفا نیس بحث اینه ک اون تو این ۸ سال همیشه باید حرف و نظرشو ب ک ...

پس اصلا آدم حسابش نکن دوبار کم محلی کنی تحویلش نگیری آدم میشه یا بهش بنداز بگو بزرگتر از شمام هستا

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا