2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 132 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته اینکه ۳۹هفته و۴روزم بود به همین خاطر راحت زایمان کردم تازه اینقدرلاغر لاجونی ام  همه تعج ...

منم لاغر بودم البته الانم اصلا معلوم نیس باز نسبت به بقیه خیلی کم جون ترم همم‌میگن‌میترکی طبیعی بکنی😂طبیعی میگن هفته ۳۹ ۴۰ به بعد میاد اخه

دکتر خود آدم میاد بالا سر آدم یا مامایی که گرفتی؟

دکترکه میاد

اگه اتاقت خصوصی نباشه مامانمیدن بهت بایدخودت بگیری ولی اتاقت خصوصی باشه ماما داری دکترتم داری 

من اتاقم ال دی آر بود واقعاخوب بود هزینه ش هم ۶۰۰تومن بیشتربود

من حلیم رو با نمک میخورم از حلیم شیرین هم متنفرم😁
خودت میگی زیاد بزن یا خودشون میزنن؟بعضیا خیلی دس به سر میکنن ادمو 

نه بابا من اصلابه حال خود نبودم که دکترم زد مگه میشه ؟لازم باشه میزنن دیگه

من سزارین شدم.بی نهایت راضی ام.بسیار دیدم طبیعی که درد کشیدنو اخرش سز شدن.

خیلیا میگن سزارین بعدش مکافات داره.نه عزیزمن نداره اون قدیم بود.هم من و هم خواهرم فردای زایمان مرخص شدیم و راه افتادیم.خونه ما طبقه چهارمه و من چهار طبقه رو بی استراحت رفتم بالا.

نمیگم انگار نه انگار ولی اصلا اونجوری نیست که نتونی کاراتو بکنی.

من بعد سز چون پسرم نمی خوابید و بغل هیچ کسم اروم نمیشد سه شبانه روز فقط راه رفتم و اواز خوندم در کل شاید شش ساعت تو سه روز خوابیدم. تا دیگه داشتم بیهوش میشدم که همینجوری با پسرم ممه به دهن افتادم رو تخت و خوابیدم.

از چندتا طبیعی هم عفونت و درد وحشتناک موقع اجابت مزاج و ... شنیدم

اما اگه کلاساشو رفتی و خودتو اماده کردی و قوی هستی طبیعی هم میتونی

فقط خواستم بگم از بعد سزارین نترس.البته اگه دکترت خوب باشه

منم لاغر بودم البته الانم اصلا معلوم نیس باز نسبت به بقیه خیلی کم جون ترم همم‌میگن‌میترکی طبیعی بکنی ...

آره هفتته ۳۹تا۴۰ راحت ترزایمان میکنی طبیعی

ماما افتادرودلم که زورمیزنم بچم بیادپایین نره بالا میخندیدمیگفت ماشالاه همه ی دلش هم بچه ست😂

من سزارین شدم.بی نهایت راضی ام.بسیار دیدم طبیعی که درد کشیدنو اخرش سز شدن. خیلیا میگن سزارین بعدش م ...

نه کلاس اینا هیچی نرفتم بدنمم نمیدونم که کشش داره یانه

2790
2778
2791
2779
2792