2777
2789
عنوان

سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 87 بازدید | 27 پست
درد داره؟ اخه من شنیده بودم تو بارداری دیگه معاینه نمیشی فقط سونو اونم از شکم

من یه بارشو خیلی درد داشتن دلیلشو نمیدونم.

ولی معمولا هیج دردی نداره

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره اونا اصلا واژن یکیو میبینن واسشون بی اهمیته. حالا بعضی دکترای سونو مرد هستن ولی من پیش دکتر زن ...

اونا دیگه واقعا حرفی برای گفتن نمیذارن

وقتی دکتر زن هست چرا ادم باید بره پیش دکتر مرد برای سونو واژینال😈

I am a queen because I have a cute mad king
نه شیاف نداده.هیچی نداد.

وا مگه میشه؟😐

امکان نداره لک بینی داشته باشی و شیاف یا آمپول نده.

مطمئنی دکترت خوبه و مهارت داره؟ برو پیش یه دکتر خوب

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
وا مگه میشه؟😐 امکان نداره لک بینی داشته باشی و شیاف یا آمپول نده. مطمئنی دکترت خوبه و مهارت داره؟ ...

بعضیا تا قبل سونو قلب شیاف تجویز نمیکنن

البته دکتر من اینطور نبود

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
اونا دیگه واقعا حرفی برای گفتن نمیذارن وقتی دکتر زن هست چرا ادم باید بره پیش دکتر مرد برای سونو واژ ...

چون دکتر زن مردارو راه نمیده. بعضیا با شوهرشون میرن میخوان شوهرشون ببینه

بعضیا تا قبل سونو قلب شیاف تجویز نمیکنن البته دکتر من اینطور نبود

نمیدونم🤔

وا مگه میشه؟😐 امکان نداره لک بینی داشته باشی و شیاف یا آمپول نده. مطمئنی دکترت خوبه و مهارت داره؟ ...

گف لکه بینیت طبیعیه تازخ پیش دوتا دکتر هم رفتم