2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فسنجون با بادوم زمینی امتحان کردین؟ 

نه تاحالا همیشه باگردو گذاشتم

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

هم‌ناها میزارین هم شام؟

حوصله ای دارین😂من ی وعده غذا میزارم‌ناهار میمونه شام‌هم میخوریم حالا اگه اونم خونه باشیم اکثرا هم‌ موقع ناهار‌میریم طبقه بالا خونه مادرشوهرم 😂اونجا میخوریم🤣

❤Che khobe ke daramet
میشه دستورشو بگی؟ من تا حالا فسنجون درست نکردم ولی بادوم زمینی تو فسنجون ذهنمو قلقلک داد برای دونفر ...

مثل گردوئه... پوستشو جداکن آسیابش کن..عیییین ارده میشه از گردوام روغنش بیشتره..اولش کم درست کن شاید خوشتون نیومد حیف نشه ... مرغتم نمک بزن زعفرونیش کن بذاریه ساعت تویخچال بمونه مزه ی زعفرون بگیره.بعدباپیازتفتش بده و بقیه ی کارای فسنجووون

مرسی عزیزم

💙💙💙😍😘 فدااات امیدوارم به دردت بخوره وخوب بشه اگه درست کردی پیشاپیش نوووووش جووونت .... من خ عمم خوردم هییچ فرقی با گردو نداشت.. بعدشام بهم گفت تعجب کردم 

💙💙💙😍😘 فدااات امیدوارم به دردت بخوره وخوب بشه اگه درست کردی پیشاپیش نوووووش جووونت .... من خ عمم ...

آخر هفته که سر کار نمیرم باید درست کنم تا حالا فسنجون درست نکردم ولی این مدلش رو حتما این هفته درست میکنم