2821
2789
عنوان

رقص جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1798 بازدید | 50 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مادرشوهرم با من هروقت میاد عروسی کچلم میکنه انقدر میگه پاشو برقص میگم فیلمبرداری میکنن میگه عیب نداره میگم داماد هست میگه عیب نداره الکی میگم پسرتون ناراحت میشه تا دست از سرم برداره میگه ولش کن بابا ازکجا میدونه اخه نگو بهش😩🥴🙄😁openواسه خودش😯😀

اولشه دوروز دیگه دلت خنک میشه مادر شوهرت حالشو گرفته

نگو خواهر 

بیچاره به من کاری نداره 

البته خبییلی بد حجابه اینم بگم 

اونم غرص کرد مردا اومدن بدون روسری پیششون بود

و من برای زندگی تو را بهانه میکنم .....😍😍😍💓💓🙌🙌
مادرشوهرم با من هروقت میاد عروسی کچلم میکنه انقدر میگه پاشو برقص میگم فیلمبرداری میکنن میگه عیب ندار ...

چ مادرشوهرباحالی 

دلم را کسانی شکستن که هرگز دلم به شکستن دلشان راضی نمیشد،😭😭😭😭چرا کشتیش؟؟؟ آقای قاضی من نکشتمش خودش از حسودی مرد😀😀😀😀😀
اااااووووه خب مادرشوهرتو میشناسه کاش از اول بلند نمیشد

اولین بار بود باهم میرفتیم عروسی 

میگم تازه عروسه 

و من برای زندگی تو را بهانه میکنم .....😍😍😍💓💓🙌🙌
والا بخدا، اینقدر که از راه رفتن جاری هم ناراحت شدن فکر کردم این تاپیک هم اونجوریه😂😂 ولی من سه م ...

خخخخ واقعا؟

چرا حالا سه ماه؟

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔
خخخخ واقعا؟ چرا حالا سه ماه؟

خب یه نامزدی سه ماهه داشتم که تموم شد(عقد موقت)

بله واقعا ، یعنی عاشق همدیگه بودیم😍

حیف دیگه ازش خبر ندارم

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
خب یه نامزدی سه ماهه داشتم که تموم شد(عقد موقت) بله واقعا ، یعنی عاشق همدیگه بودیم😍 حیف دیگه ازش ...

ینی به هم زدین؟

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔

یکی ازاین‌مادرشوهرا لطفا😐

من دوس ندارم برقصم مادرشوهرم از بس میگه ابرومو میبره😐

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....

چه حرکت بدی زده....مطمئن باش برادرشوهرت ازخجالت مادرش درمیادتادیگه ازرفتارانکنه

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤