2777
2789
عنوان

دیگه طاقت ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 35 پست
چون علاقه ای به داشتن فرزند نداشتم و ندارم ...    

اهان ازاون لحاظ

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
ووای چرا

نمیدونم تازه از حالت تهوع های شدید راحت شدم باز دنده های سمت راستم درد میگیره امشبم دستم از بالا درد میکنه تا پایین از اونورم شکم ریزمو اشتهای کمم هوووووف نگم برات

خیابان زمستان کوچه اسفند پلاک ۱۲😍گل دخترم اومد بغلم خدایا مرسی بابت هدیه قشنگت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلد نیستم اخه

کاری نداره  به آقاتون بگو یه مجله بافتنی بگیره یا خودت بخر اگر تهرانی که بیشتر دکه ها دارند شهرستان هم کتابفروشی ها

بعد توشون نقشه هست و از روش شروع به بافتن کن هرجا هم به مشکل خوردی از اینترنت کمک بگیر.  

بلندشو و تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:6۲.۸ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30

نمیدونم تازه از حالت تهوع های شدید راحت شدم باز دنده های سمت راستم درد میگیره امشبم دستم از بالا درد ...

وای منم همه حالتاتو دارم فقط خیلییی میخورم

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
ای جانم برای منم دعا کن ...شنیدم دعای خانوم باردار خیلی زود مستجاب میشه

چشم اگه لایق باشم

کاری نداره  به آقاتون بگو یه مجله بافتنی بگیره یا خودت بخر اگر تهرانی که بیشتر دکه ها دارند شهر ...

نمیدونم والا فک نکنم علاقه داشته باشم اخه

خوب به چی علاقه داری؟؟؟؟؟؟

بلندشو و تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:6۲.۸ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30

وای منم همه حالتاتو دارم فقط خیلییی میخورم

خوشبحالت همین کم اشتهاییم باعث عذاب وجدانم شده شکمم انقدر کوچیکه هیچکس نمیفهمه حاملم همش میترسم بچم ضعیف دنیا بیاد

خوب به چی علاقه داری؟؟؟؟؟؟

فقط میخوام ن حس اشپزی دارم ن چیزی خریدم دوس دارم

خوشبحالت همین کم اشتهاییم باعث عذاب وجدانم شده شکمم انقدر کوچیکه هیچکس نمیفهمه حاملم همش میترسم بچم ...

نبابا بچهای شما درشت ترن ک لاغرینمن تو۱۸هفته بچم ۲۲۰گرم بود

نبابا بچهای شما درشت ترن ک لاغرینمن تو۱۸هفته بچم ۲۲۰گرم بود

برامنم ۲۵۰گرم زده بود ۱۸هفته تو غربال دوم

برامنم ۲۵۰گرم زده بود ۱۸هفته تو غربال دوم

خوبه دیگه پس نگرانیت چیه

من خواهرشوهرمو دعا کردم خیلی دلم شکست وقتی خودم باردارشدم اون ممیشد الان ی نی نی تو دلشه خدارو بحق ت ...

سلام گلم، برای منم دعا کنین، منم برای شما و باقی باردارا  صلوات میفرستم

برای سلامتی و تعجیل در ظهور صاحبمون...