2777
2789
عسل اصل دارم..چه جوری بریزم تو؟

مگه نميگي خارش بيرون واژن داري؟ براي اين بايد بري دكتر يه پماد مخصوص داره 

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیرینی نخور

تو آفتابه آب و بتادین بریز خودتو بشوز

تو خونه شورت و شلوار چسبون نپوش

شورتتو با صابون بشور و اتو کن.

هر روز ماست بخور

برای رفع خارش عسل طبیعی بریز تو واژنت.

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀
تو اب و سرکه بشین

سرکه قارچ رو زیاد میکنه

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀
مشکل منم هست  دونه بده  فک کنم از نوار بهداشتیاس خیلیا جدیدا این مشکلو دارن

اره

من بعد دوره پریودم وحشتنااااااک تر میشه حال و روزم😢😢😢

مامانم میگه پارچع بذار😭😭

علم‌پزشکی را متحول کردی جانم

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

قارچ پنیریه ،،، برای کم شدن خارش بتادین استفاده کنین زود آدمو آروم میکنه اگه اشتباه نکنم قرص کوتیروموکسازول خوبش میکنه 

هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺
2790
2778
2791
2779
2792