2777
2789

يه دوستي تو جمعمون هست كه به دليل حسودي

به خودش جرات ميده به همه هر حرفي بزنه

يكي اگه يه چيز نداشته باشه مسخره ش ميكنه

اگرم يكي باز يه چي داشته باشه مسخره ش ميكنه 

الان ميگم يعني چي😁😁

مثلا به يكي از دوستاي من همش ميگه بينيت خيلي بزرگه

به منم ميگه عملي 

من گوشي مو تازه بابام خريده بود اصل ال ال اي ام هست

ميگه فيكه🙄

بعد من اصلا هيچ وقت اهل اين نيستم تو جمعشون بگم من اينو دارم اونو دارم كه فكر نكنن دارم پز ميدم بهشون

ولي خود اين شروع ميكنه به كوچيك كردن من

مثلا امشب بهم گفت بابا بالا شهري(به مسخره)

من خونه ي پدريم شمال تهرانه و هيچ وقت  ادعا ندارم بالا شهرم 

خودش از حسادت اينو ميگه

بعد امروز برگشته ميگه شما چند ساله اينجاست خونتون

منم راستشو گفتم و گفتم حدود ٣٠ سال (قبل تولد من)

بعد ميخنده و با يكي از دوستاي ديگه ش ميگه اون موقع اونجا بيابون بوده

خب اگه بيابون بود باباي تو چرا نيومد اينجا خونه بخره

يا اينكه به خودش با اعتماد به نفس كامل ميگه من از همه شما خونم بالا تره من بچه يوسف آبادم😒

آخه يوسف آباد واقعا جاي معموليه

حالا چي استوري بذارم كه بفهمه من از اين حرفش ناراحت شدم

هر سري سر يه چي كوچيكم ميكنه

❤️تو تنها افتخار زندگيمي❤️عشقم💍                                     باردار نيستم تيكر مراسممونِ خيلي ذوق و هيجان دارم گذاشتمش اينجا                                                                                   (΄◉◞౪◟◉`)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاربر آقا گفتین بیاد؟

نه بابا

آقا منظورم با آقايون نبود كه

تيكه كلاممه اول همه حرفام ميگم آقا😁😁

❤️تو تنها افتخار زندگيمي❤️عشقم💍                                     باردار نيستم تيكر مراسممونِ خيلي ذوق و هيجان دارم گذاشتمش اينجا                                                                                   (΄◉◞౪◟◉`)
دددوست دبیرستانی من بکش بیرون از این انتقام جویی های توی استوری یا پروفایل . روحتو بزرگ.کن و ب شخمت ...

دبيرستاني نيستم😒

بنویس حرف های تو‌چس منم نیست

(بالا شهری)

من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️                                                                       لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶

هیچی نذار

جوابشم نده

زیادم باهاش حرف نزن

رفت و آمدتم کم تر کن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

البته یوسف اباد از جاهای خوب هست  معمولی حساب نمیشه،. بعد هم شما دفعه بعد بگو یوسف اباد هم درست چهل سال پیش  دره بود و یه سری جاهاش کولی ها تو دره چادر زده بودن زندگی میکردن بعدها جای خوب شد. اینم مستنده یوسف اباد بزن تو صورتش. 

به این آدم میگی دوست؟  به نظرم دیگه باهاش رفاقتی نداشته باش، حسودها خطرناکن.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

البته یوسف اباد از جاهای خوب هست  معمولی حساب نمیشه،. بعد هم شما دفعه بعد بگو یوسف اباد هم درست ...

آخه محل ما خيلي بهتر از يوسف آباده واقعا