نه نیاز به کورتاژ نیست اگه قرص خارجی شیاف کنی راحت میتونی سقط کنی ولی اگه ایرانی استفاده کنی شاید ...
سلام منم متاسفانه بارداری ناخواسته داشتم هفته چهارم بارداری متوجه شدم همسرم قرص سایتوتک رو ناصر خسرو گرفته بود که متاسفانه هیچ تاثیری نداشت کلی این دکتر و اون دکتر که قرص پیدا کنیم یا بهونه میاوردن یا قیمت های خیلی عجیب بالایی میدادن دوست همسرم شماره یکی از دوستانش رو داد که تو داروخانه بود قرص رو هراه دستور مصرفش بهم داد که خدا رو شکر جواب گرفتم خدا خیرش بده بین این همه آدم دروغ گو ودلال خیلی با حوصله و با صداقت جواب ما رو دادن شمارشون رو میزارم اگه کسی نیاز داشت مثل من این همه دردسر و اعصاب خوردی نکشه تماس گرفتید بگید از طرف آقای کاشانی تماس گرفتید حتما کارتون رو راه میندازن امکانش باشه
سلام منم متاسفانه بارداری ناخواسته داشتم هفته چهارم بارداری متوجه شدم همسرم قرص سایتوتک رو ناصر خسرو ...
اولا تو ناصر خسرو جای خوبی واسه تهیه کردن این داروها نیست!خب معلومه ک تو ناصر خسرو کلی قرص تاریخ مصرف گذشته هست!همسره من سایتوتک رو از هلال احمر گرفت اتفاقا خیلی ارزون هم گرفتش فک میکنم حدود 30هزار تومن.فقط دوتا سونومو با نسخه دکترو برد خیلی راحت سایتوتک رو گرفت.یک روزه هم سقط کردم اصلا کارم به بقایا و کورتاژ هم نرسید!در ضمن نی نی سایت جای خوبی برای تبلیغ نیست!
دوستان منم دچاربارداری ناخاسته شدم و همسرمم خیلی حساس کنگران بود ب همه شماره های داخل سایتها زنگ زدم ولی همسرم اصلانمیتونست اعتماد کنه ولی این خانوم ک شمارشو بقیه هم گذاشتن تونست اعتماد من و همسرم رو جلب کن چون من مدرک تحصیلی ایشون هم دیدم و تجارب ایشون بهم ثابت شد وازشون دارورو تهیه کردم و برام ارسال کردن.این قرص قرص شوخی برداری نیست بشه ازهرکسی تهیه کرد و روش مصرف گرفت اینارو میگمچونمیفهمم اشخاصی رو ک مثل من روزها دنبال داروی مطمئن هستن ودرعذابن و ازطرفی استرس و اضطراب ادامه بارداری.شمارشون رو میذارم امیدوارم گفته هام بدردتون بخوره و مشکلتون ب بهترین نحو حل بشه.۰۹۳۸۵۲۸۳۹۱۷