2777
2789
منوی رستوران رو گذاشتی؟😃😃😃

ن غدای این‌چن روز😂 از هر کدوم ی ذره مونده 

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تازه از اداره رسيدم خونه😖😖😖شام واسه چيمهه بااز

احتمالا ماكاراني

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها واقعا چقد بعضیا خونه هاشون حال ادمو خوب میکنه مثلا همین خالم وضعشونم خوب نیستا ولی خدا میدونه قد زندگیشون قشنگ و بدون اسرافه.

پن خیییلی اسراف دارم😔

چند روزی اسمان نزدیک است...لحظه ها را دریاب...سلامتی همه مریضا و برادرم صلوات😍
امروز  اخر رجب  روزه ام اباید بگم افطار چی داریم؟ خونمون حسابی حال وهوای ماه رمضون گرفته..

به به خوش به حالتون😍انقد دوس دارم ماه رمضون سالاد أولويه و سوپ بخورمممم

يـه صـلوات بـرا سلامتي خونوادم ميـفرستي؟😍
امروز  اخر رجب  روزه ام اباید بگم افطار چی داریم؟ خونمون حسابی حال وهوای ماه رمضون گرفته..

خوش بحال شما واقعا ...وای خوش ب سعادتون لطفا برا بارداری و شاغل شدن من یه دعا از ته ته ته دلت بکن انگار داری برا یه عزیزی که نسبتش نزدیک باهاش دعا میکنی ب اسم خودم شهلا دعا کن....قبول باشه

محتاج صلوات تک تکتون برا آرامش دلم.

خوش به حالتون. التماس دعا 

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد