2777
2789

رژودرم اصلاااا خوب نیست فقط بیخودی گرونه و میگن باید چنددوره استفاده کنی.دخترخالم الفا برا بچش گرفته بود با یه دوره جواب داد میگفت خیلی خوبه.ولیرژودم من گرفتم برا خودم اصلا خوب نبود بعد گفتن باید چنددوره بزنی خیلی ام گرون بود

من خریدم شش تومن  برای جای جوش یعنی واقعا خوبه تاثیر داره بنظرت؟؟

خیلی تعریف شنیدم منم زایمان کنم مبخام بزنم صورتم برای جای لکه ها مونده میگن خوبه 

برای بوی عرق خیلی خیلی خوبه اما میگن غده میاره

اما من میخوام کمابیش استفاده کنم ازش 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا لعنتشون کنه اصلا مردمشون مهم نیست براشون

نه دیگه مهم چی هست فقط خودشون 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
خیلی تعریف شنیدم منم زایمان کنم مبخام بزنم صورتم برای جای لکه ها مونده میگن خوبه  برای بوی عرق ...

من برای عرقت یه چیزی بگم صد در صدی هست من خودم از ادم هایی بودم که همیشه بلوزم خیس میشد خیلی اذیت میشدم ولی مرداب سنگ الان میزنم چهار ساعت اینا نمیزاره اصلا عرق کنی بعدش هم اصلا بوی بد نداره عرقت

کسی میدونه پماد آلفا برای جای سوختگی که یکم گوشت اضافی آورده خوبه؟

نه ژل استراتادرم بزن 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
من برای عرقت یه چیزی بگم صد در صدی هست من خودم از ادم هایی بودم که همیشه بلوزم خیس میشد خیلی اذیت می ...

شنیدم سنگ مرداب 

یعنی باورت نمیشه زیر بغلم ببخشیدا سریع خیس میشه اگه از اون آدمهای بودم که عرقم بو میداد باید خودم میکشتم

خیلی دنبالشم البته تو بارداری،اینجور شدم زاج سفید کمی زدم ولش کردم 

طریقه مصرفش بهم میگی بخرم ؟

یعنی روزی چند بار و چطوری،و چقد ممنون

من شیراز پارسال خیلی دنبالش گشتم نبود شروع تحریمها که بود امسال دیگه نگشتم اما هرکسی استفاده کرده ب ...

جدیده 

اگه کسی برای زخم بچه و اینا میحواد من حاضرم لخرم براش پست کنم ..بچه کوچیکا چ گناهی دارن اخه

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
شنیدم سنگ مرداب  یعنی باورت نمیشه زیر بغلم ببخشیدا سریع خیس میشه اگه از اون آدمهای بودم که عرق ...

یه پودر هست شبیه خاک رس هست زیر بغلتو نمدار میکنی بعد انگشتتو نم میکنی میزنی پودر میزنی زیر بغلت مثل یه لایه روش میمونه .روزی دو بار استفاده کن راحت راحت چار ساعت عرق نمیکنی من خودم نتیجه گرفتم

جدیده  اگه کسی برای زخم بچه و اینا میحواد من حاضرم لخرم براش پست کنم ..بچه کوچیکا چ گناهی دارن ...

مرسی مهربون

برای بچه خواهرم کالاندولا میزد عالی بود 

خودم زایمان نکردم ببینم نیاز یا نه 

اما چه خوب که همه چی دسترس مردم باشه 

البته من یزدم اینجا خیلی بهتر گیر میاد کوچیکتره دارو شیراز من سخت گیرم میومد بخصوص دارو های خاص یه هفته دنبالشون باید میگشتم

یه پودر هست شبیه خاک رس هست زیر بغلتو نمدار میکنی بعد انگشتتو نم میکنی میزنی پودر میزنی زیر بغلت مثل ...

زاج سفید همین کار میکردم پودر کردم تو نمکدون میخوابیدم میزدم زیر بغل اما باردار شدن ولش کردم

خدایی خیلی اذیت بودم حتما میخرم مرسی عزیزم 💖

مرسی ببخشید شما استفاده کردین جواب داده جاش یکم سفتم هست😔

من جراحی داشتم وحشتناک بود الان عین کف دستم شده صاف بدون ذره ای جای بخیه یا گوشت اضافه

فقط گرونه 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....