2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیماره فعلا، دکترا میگن باید بیضه ش تخلیه بشه😔 فردا یه دکتر دیگه میریم ببینیم اون تشخیصش چیه

انشالله به حق اقا امام حسین چیزی نباشه . بچه دارین ؟ اگه اینکارو بکنن نمیتونین دیگه بچه بیارین درسته؟

چرا کمکتون نمیکنن پس ؟ وظیفه ی پدر شوهرته کمک کنه

🙂 نمیدونم واقعا، سه تا خونه داره، سه دهنه مغازه بازنشسته نیروهای مسلح هم هستن. حتی حالا که پسرش مریضه، پدر خودمم بازنشسته شرکت نفت 

استارتر جان مگ وقتی با همسرت ازدواج کردی نمیدونستی بسیجی هست و فعالیت های اینجوری داره؟ فعالیت های بسیج خیلی وقت گیره و چون مشارکت های اجتماعی داره وقتی میفتی توش یه جورایی عاشقش میشی ، میدونم پولی بهش نمیدن اما مطمئن باش فقط برای سرگرمی نمیره ، اگه شما هم عضو بسیج بودی حرفم رو بیشتر درک میکردی، من خودم بسیجی نیستم ولی در دوران دانشجویی بسیج فعال دانشگاه بودم و خیلی باحال بود ، کلی برنامه های جالب فرهنگی داشتیم و کلی فعال بودم و دلم واسه اون روزا تنگه ، خواهش میکنم همیشه به هر کاری به دید مادی نگاه نکن. همسر شما در کنار شغلش یه کار اجتماعی فرهنگی انجام میده پس کارای خلاف شرعی نیست که به خاطرش بری خونه بابات . اینکه دیر اومده خونه خوب حتما دلیلی داره و این رو میتونی با مهربونی و دوستانه ازش بپرسی و ازش بخوای وقتی کارش طول میکشه حتما خبرت کنه یا فعالیتش رو کمتر کنه تا تو تنها نباشی ، به جای جیغ و داد کردن و نفرین کردن این بنده خدا با مهربونی مشکلت رو بهش بگو ، مطمئن باش درک میکنه . شما واسه دیر اومدنش و تنها موندنت داد و بیداد راه انداختی و حرف از طلاق زدی ، این کارتون نشون میده سن کمی دارید و وایل ازدواجتون هست ، لطفا کمی پخته تر عمل کنید. 

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
انشالله به حق اقا امام حسین چیزی نباشه . بچه دارین ؟ اگه اینکارو بکنن نمیتونین دیگه بچه بیارین درسته ...

ممنونم دوست خوبم، نه نداریم اگه تخلیه بشه احتمال بچه دار شدنمون 20 درصد میشه

ممنونم دوست خوبم، نه نداریم اگه تخلیه بشه احتمال بچه دار شدنمون 20 درصد میشه

فدات شم عزیزم . توکلت بخدا باشه . هر چی خدا بخواد همون میشه . ولی همیشه کنار همسرت بمون . اون خیلی واجب تر از بچه اس . بزار احساس کنه تو زندگی کنارش هستی و درکش میکنی

دقیقا . ادم مگه جمع میکنه برای کی ؟ برای بچه هاش دیگه 

با اینکه میدونن پسرشون ضعف عضلانی مادرزادی داره، هرکاری رو نمی تونه انجام بده، پدرش بهم گفت من نمی تونم واسه اجاره خونه کمکتون کنم خودت(یعنی من) یکاریش بکن

شوهرم بسیجیه فرمانده ی پایگاه کوچیکه دیشب بشون اماده باش دادن گفتمش نرو من شب میترسم تنهایی گف زود م ...

وا چرا؟خوب شغلش اینه مگه دست خودشه که نره عجب خوب بود تنبل بود و همش تو خونه لم داده بود از کجا در آمد داشتین؟