2777
2789
اصلا اینطور نیست همه مثل هم نیستن من ازدواج کردم وزنم دقیقا همونه زایمان کردم یه کیلو هم اضافه نکردم ...

بعد زایمان که ۹۰ درصد با سن بزرگتر میشه

چون باز میشه لگن

اما اکثرا رو که من دیدم و از جمله خودم بعد ازدواج وزنم بیشتر شد

ببین عزیزم من بعد زایمان هی میگفتن لاغر شدی و واقعا اعصابم بهم میریخت خب نمیدونستن باد کرده بودم توبارداری و الان نرمالم تازه بچه هم شیر میدادم بعد هشت ماهگی پسرم قرص چاقی دراگون خوردم چون فقط اینو میتونستم بخورم خطر نداشت هشت کیلو اضافه شد به وزنم تو یه دوره و نیم مصرف بعد قطع کردم ازهشت کیلو دوکیلو برگشت الانم یکم خواستم وزنم بیشتر بشه دکتر طب سنتی قرص فرشته اصل داد که اصلا حس خوبی بهش ندارم شاید چون دراگون خوردم و بینهایت ازش راضی بودم ولی توکل به خدا از امشب قرص فرشته میخورم وزنمم ۵۵ شده بعد یه دوره میخوام ببینم چقد افزایش وزن داشتم ولی واقعا دراگون عالیه

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد زایمان که ۹۰ درصد با سن بزرگتر میشه چون باز میشه لگن اما اکثرا رو که من دیدم و از جمله خودم بع ...

من چاق نشدم هیچ دلم نمیخواست وزنم بیشتر بشه ولی انقد چرت پرت میگن زنای پیر فامیل ادم حرصش میگیره سرهمون قرص خوردم ولی نذاشتم بدنم بهم بریزه چندوقت پیش یکم شکم دراورده بودم به کل قند و نوشابه رو ترک کردم دوباره شکمم تخت شد

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
چی میگن مگه ؟ چه خوب که شکم نداری

تو غذا نمیخوری یکم غذابخور چیزی شده انقد لاغر شدی شوهرتم لاغر شده مشکلی دارین باهم 😑اون وقت منو شوهرم روزی چندین بار همونبوسیم دق میکنیما قهرکردنمونم یه ساعتم بیشترنمیشه جالبم اینه که دیگه حافظ شیرازیم میدونه شوهرمن عاشق من شد و ازدواج کردیم وتو این سه سال هیچ مشکلی باهم نداشتیم ولی حرف مفت زیاد میزنن شوهرمم ناراحت میشد چندبارجواب دندون شکنی دادبهشون ولی گفتم یکم قرص میخورم خفه خون بگیرن توهم جوابشونو ندی که بگن بی حیاست حتی یه بارمادرشوهرم گفت پسرم ازتو چی میفهمه من خوبم چاقم شوهرمم گفت زهرامثل توبشه به خداقسم یه روز نگهش نمیدارم چیه چاق همش بومیده وازاینجورحرفای ناجور دیگه مامانش ساکت شد خالش شروع کرد چرت پرت گفتن که اونم لال کردولی درکل یه چندکیلو بیشترشدن خوب بود

اخ اخ میدونم چی میگی

والا ازشر این قوم شوهرم فکر مهاجرتیم هرچی دور تربهتر لاغرباشم یاچاق دیگه نظریه ارائه نمیکنن فقط باید زبونشون به نیش زدن بچرخه