2777
2789
عنوان

سریال (نون خ)

| مشاهده متن کامل بحث + 1409 بازدید | 43 پست

تموم شد؟؟؟؟؟ وای من منتظر نشستم  ساعت یک و نیم بشه نگا کنم   چی شد؟؟؟؟ب پول نرسیدن؟؟پیش اهالیه روستا شرمنده شد؟؟دست خالی برگشت؟؟دخترا رو شوهر نداد؟؟سیروس همون علی صادقی چیکار کرد؟؟کجا زندگی میکنه؟؟

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
😆😆من که دارم از فضولی اینکه بالاخره زن کدوم میشه شیرین جان به جان آفرین تسلیم میکنم😓😢😆😂

زنِ حاجی میشه دیگه! اون پسره خیلی پَپِه میزد! البته طفلک نورالدین دامادهاش همه همینطورن!😖

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😆😆من که دارم از فضولی اینکه بالاخره زن کدوم میشه شیرین جان به جان آفرین تسلیم میکنم😓😢😆😂

من همشو ندیدم ولی فکر کنم شاگردنونواهه عاشق کژال شده بود اشتباهی می‌گفت شیرین چون یه قسمتش خود شاطرم اشتباهی کژالو شیرین صداکرد که گفت کژالم کژال

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
زنِ حاجی میشه دیگه! اون پسره خیلی پَپِه میزد! البته طفلک نورالدین دامادهاش همه همینطورن!😖

😂😂😂😂😂   خودشم‌توهواپیماگفت دیگه

هرچی پسر شیش میزنه دوست داره افتخاردامادی منوبدست بیاره😁

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏
اتفاقا من دوس دارم زن حاجی شه😆😆

منم   حاجی خیلی شوخه 

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏
من همشو ندیدم ولی فکر کنم شاگردنونواهه عاشق کژال شده بود اشتباهی می‌گفت شیرین چون یه قسمتش خود شاطرم ...

حاجی گفت که کژال دنبال درسه گفت اون نه. روژانم که نامزد مهیار بود. میموند فقط شیرین.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

خخخ سریال ایرانی هستش دیگه 😂

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
من همشو ندیدم ولی فکر کنم شاگردنونواهه عاشق کژال شده بود اشتباهی می‌گفت شیرین چون یه قسمتش خود شاطرم ...

نه بابا   قسمت آخر توعروسی اومد نشست کنارشیرین  حاج اقاهم مانع شد  اشاره کرد بلندبشه

من به اصل موضوع که چِک بود توجه نکردم

همش ب این فک میکردم که مهیار🤢شب عروسیشه

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻

اره واللع خلاص بو عمه گیان😂

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!