2777
2789
اره باید فردا واسه قرص یا قطرش بگردم پیدا کنم این تیر اخره دیگه بعد رازیانه و پیاز درمانی

پیاز درمانی جواب نداد ؟؟؟مشکلتون چیه ؟؟؟؟نظر من اینه ک قرصش رو بخر اخه قطره اشم یکم بد مزه هس

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

راستی تو گرفتی داری مصرف میکنی .خوبه بنظرت

دختر دایی ام دوماهه میخوره منم تازه میخوام اقدام کنم احتمال ۹۰ درصد منم باید برم دنبال دارو و درمان اخه پلی کیستیکم 

پیاز درمانی جواب نداد ؟؟؟مشکلتون چیه ؟؟؟؟نظر من اینه ک قرصش رو بخر اخه قطره اشم یکم بد مزه هس

پیازدرمانی بهتر از رازیانه بود پری می اومد با خوردنش ولی باردار نشدم بعد دو ماه مصرف دیگه نخوردم رازیانه هم که ۳۳ روز متوالی مصرف کردم ولی حتی پری هم نیومد

پیازدرمانی بهتر از رازیانه بود پری می اومد با خوردنش ولی باردار نشدم بعد دو ماه مصرف دیگه نخوردم راز ...

چند وقت اقدامی؟من پری میشم فقط نامنظمه یعنی حدودا ۱۶ روز عقب میفتاد که حالا شده ۵ روز .

[QUOTE=86113989]چند وقت اقدامی؟من پری میشم فقط نامنظمه یعنی حدودا ۱۶ روز عقب میفتاد که حالا شده ۵ بعد پسرم که ۹ سالشه سه سال پیش هم باردار شدم ولی بعد سه ماه سقط شدکه کورتاژ کردم الان بعد اون اتفاق سه سال هست که اقدامم ولی خبری نیس🙄

[QUOTE=86113989]چند وقت اقدامی؟من پری میشم فقط نامنظمه یعنی حدودا ۱۶ روز عقب میفتاد که حالا شده ۵ بع ...

عزیزم خدا رو شکر یه بچه داری خدا رو شاکر باش و بسپار به خدا .بخدا اینجا خیلی ها هستن میگن یه بچه گیرمون بیاد بسه .خدا بچتو سالم نگهداره و اگه صلاح باشه خدا یه بچه دیگه بهت بده 

عزیزم خدا رو شکر یه بچه داری خدا رو شاکر باش و بسپار به خدا .بخدا اینجا خیلی ها هستن میگن یه بچه گیر ...

مرسی عزیزم یه پسر خوشگل دارم فقط مشکل ذهنی داره نمیتونه حرف بزنه اگه سالم بود هیچ وقت نگران بچه دار شدن نبودم دوس دارم تنها نباشه یکی باشه حداقل باهاش سرگرم بشه

مرسی عزیزم یه پسر خوشگل دارم فقط مشکل ذهنی داره نمیتونه حرف بزنه اگه سالم بود هیچ وقت نگران بچه دار ...

توکلت به خدا باشه