2777
2789
عنوان

دکتر خوب تو کرج برا عمل لوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 11947 بازدید | 32 پست
نه شد ۱۲۰۰  و یک هفته بعد عمل کردم

یک دنیا ممنون از  لطفتون  عزیزم.  ان شاءالله  خدا  همیشه بهتون سلامتی بده❤️❤️

باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه  یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام..برای چی عمل کردین؟من سنگ لوزه دارم دیگه کلافه م کرده میخوام عمل کنم...مگه مسکن نمیددن؟

نه مسکن نمیده ولی دوهفته دردا بدی داری   منکه راحت شدم 

این نیز بگذرد  (دیگه اکانت ام پاک نکنید 😔)
دکتر دادور توی چهار راه طالقانی.هرچی ازش بگم کم گفتم.ادرسو شماره دقیقشو میتونی از نت پیدا کنی

والا من که رفتم پیششون. خیلی برخورد بدی با بیماران داشتند و بی‌مسئولیت بودند. دوتا دوتا مریض داخل اتاق می‌رفت و فرصت نمیداد بگی چه مشکلی داری. اغلب بیمارها همونجا ناراضی بودند از برخوردش. الانم دارم دنبال یه دکتر دیگه می‌گردم. اصلا این برخورد را دیدم دکتر ترس شدم. الکی از ادمها تعریف نکنید. 

تدو خدا هرجا میبرید پیش محمد رضا سلیمی نبرید بچه هاتونو

من پسرم ۴ سالمو۲۶ روز پیش ویزیت کردن گفتن هرچه سریع تر باید عمل لوزه اول و دوم وسوم رو انجام بده تو کلینیک مهران انجام دادن بعد از ۷ روز خونریزی کرد  گفتن ببریم امام علی ۳ روز بستری بود  کار خاصی نکردن بعد مرخص شد بعد از ۱۲ ساعت مجددا خونریزی شدید تر کرد بی هوش شد ضربان قلب و تنفسش ضعیف شد دکتر گفت با آمبولانس برسونید امام علی مجددا جراحی شد گفتن یه رگ زیر یک زخم بوده ندیده بودن و اونو سوزوندن و خون تزریق کردن و ۴ روز بیمارستان بودیم البته آی سی یو بعد مرخص کرد و رفتیم مطب گفت یادم نمیاد شپا رو بعد که یادآوری کردم گفت انقدر این مورد پیش میاد و خونریزی بعد لوزه طبیعیه که یادم نمیمونه کلا سهل انگار و بی توجه و گیجه، ولی ما تو بیمارستان هرکیو دیدیم عمل کرده بود پیش یه دکتر دیگه این مشکلاتو نداشت

والا من که رفتم پیششون. خیلی برخورد بدی با بیماران داشتند و بی‌مسئولیت بودند. دوتا دوتا مریض داخل ات ...

سلام منم چندروز پیش رفتم دادور برای پسر ۶ساله ام ، تشخیصشون عمل بود ، نذاشتن من شرح حال بگم خودشون گفتن با معاینه همه چیو فهمیدمو کلللی توضیحات دادن ۲۵۰ تومن ویزیت گرفت ولی عین بیمارستان دولتیا یه مریض قبل از من داشت حرفای نهائیش رو میزد و یه مادرو دختر هم وارد شدنو کنار ما نشستن ، عمل توی کلینیک رازی حدود ۵تا۷ میلیون هزینه داره ولی گفتن شب قبل عمل باید ۱۲ تومن جداگانه به دکتر دستمزد بدین که میگیم به چه کارتی بریزید که قطعا زیرمیزیه دکتر بود و من حس خوبی نگرفتمو پیششون برای عمل نمیرم ، دکتر حرفه ای و باتجربه به نظر میومد ولی اینجور آدما رو الگی گنده نکنیم بهتره

والا من که رفتم پیششون. خیلی برخورد بدی با بیماران داشتند و بی‌مسئولیت بودند. دوتا دوتا مریض داخل ات ...

سلام عزیزم خوبی شما لوزتون رو عمل کردید؟ پیش کدوم دکتر و اینکه راضی بودید؟ نقاهت نداشت؟

سلام منم چندروز پیش رفتم دادور برای پسر ۶ساله ام ، تشخیصشون عمل بود ، نذاشتن من شرح حال بگم خودشون گ ...

سلام عزیزم خوبی شما لوزتون رو عمل کردید؟ پیش کدوم دکتر و اینکه راضی بودید؟ نقاهت نداشت؟

خوب بوده؟ من میخوام برم عمل کنم ولی میترسم خیلی

عزیزم خوبی شما لوزت رو عمل کردی؟ پیش چه دکتری و اینکه با بیمه یا آزاد؟و هزینش چقدر شد؟ و اینکه عزیزم بوی بد دهان و تو دماغی بودن صدا بعد عمل درست میشه؟

سلام منم چندروز پیش رفتم دادور برای پسر ۶ساله ام ، تشخیصشون عمل بود ، نذاشتن من شرح حال بگم خودشون گ ...

عزیزم خوبی شما لوزت رو عمل کردی؟ پیش چه دکتری و اینکه با بیمه یا آزاد؟و هزینش چقدر شد؟ و اینکه عزیزم بوی بد دهان و تو دماغی بودن صدا بعد عمل درست میشه؟

سلام شما رفتی پیش دکترنالتی؟هزینه چقدربود؟

خوب بوده؟ من میخوام برم عمل کنم ولی میترسم خیلی